FOTO/VIDEO Na velikoj Ljetnoj pozornici održan slavljenički koncert Tomislava Bralića i klape Intrade @ Opatija

Popularni Zadrani još su jednom potvrdili svoj status neupitne koncertne atrakcije, ali i pokazali da ovdašnja publika voli njihovu glazbu bez obzira na godine, jer u publici su jednako bila zastupljena mlađa i starija lica.

Opatija – Koncertom Tomislava Bralića i klape Intrade službeno je otvorena koncertna sezona na velikoj Ljetnoj pozornici. Slavljenički koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, koji je održan povodom 35. godišnjice osnutka ove najpoznatije hrvatske klape, privukao je veliki broj ljubitelja koji su unatoč jakom pljusku koji je ‘oprao’ Opatiju strpljivo čekali početak prvog post korona koncerta na velikoj Ljetnoj.

Popularni Zadrani još su jednom potvrdili svoj status neupitne koncertne atrakcije, ali i pokazali da ovdašnja publika voli njihovu glazbu bez obzira na godine, jer u publici su jednako bila zastupljena mlađa i starija lica. Tijekom dvosatnog koncerta Bralić i Intrade nisu dozvolili publici niti ”trenutka predaha”, već su nižući poznate skladbe nailazili na dobru podršku među fanovima, pa se klapska pjesma orila s obje strane pozornice.

Podsjetimo, Tomislav Bralić i Klapa Intrade djeluju od 1985. godine, zadnjih nekoliko godina zasigurno su naša najpopularnija klapa koja radi jedinstvene koncertne spektakle po sportskim dvoranama i stadionima i koja kontinuirano radi turneje u Europi. U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihovog člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

Na Velikoj Ljetnoj Pozornici Održan Slavljenički Koncert Tomislava Bralića I Klape Intrade @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!