FOTO, VIDEO: Najbolje pusne muzike okupljene pod istim krovom @ Šapjane

5_susret_pusnih_muzik_sapjane_2014

Popularno događanje i ove godine okupilo je mnoštvo gledatelja, slušatelja i plesača, jer publika se odazvala u najvećem broju dosad, a tijekom večeri krcate polkama mogli su uživati u izvedbama devet izvođača. Video isječak i veliku fotogaleriju pogledajte u nastavku…

Šapjane – Najbolje pusne muzike liburnijskog i riječkog kraja, ali i susjednih slovenskih regija, već po tradiciji okupile su se u Domu Šapjane, gdje je u petak navečer održan jubilarni peti Susret pusnih muzik.

5_susret_pusnih_muzik_sapjane_2014_1

Popularno događanje i ove godine okupilo je mnoštvo gledatelja, slušatelja i plesača, jer publika se odazvala u najvećem broju dosad, a tijekom večeri krcate polkama mogli su uživati u izvedbama devet izvođača.

Na pozornici su se izmjenjivali glazbenici koji prate maškarane grupe iz Šapjana, Pasjaka, Studene, Slošćinu Dragućska Vala, članovi Krimejskih i Pehinarskih feštara, Zametskih maškara kojima su u pratnji bili i zvončari, te grupe ”5+1” i ”Trio Jušići” koji su se predstavili svaki s po tri glazbena broja, da bi na kraju nastupili i u ”zajedničkom aranžmanu”.

Fešta u Domu Šapjane ipak nije završila s krajem ”službenog dijela”, već se u ”slobodnom programu” uz muziku i ples družilo do ranih jutarnjih sati.

Video isječak pogledajte u nastavku, a veliku fotogaleriju na ovom linku

Susret pusnih muzik Šapjane

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi
Video: Zoran Ventin / Art film

error: Content is protected !!