FOTO/VIDEO “Od Lisinskega vetra od Oskara” – Članovi Udruge Domoljub 1909. u punom Amfiteatru predstavili godišnju glazbenu komediju @ Matulji

Djelić atmosfere donosimo u dva video isječka i na nekoliko fotografija…

Matulji – Pred ispunjenim auditorijem matuljskog Amfiteatra članovi Udruge Domoljub 1909. iz Rukavca sinoć su predstavili godišnju glazbenu komediju pod nazivom “Od Lisinskega vetra od Oskara”.

Sjajni program koji je oduševio i nasmijao posjetitelje realizirala je dramska sekcija, klasični svirači, te MPZ Štorija pod vodstvom maestre Marte Karoline Cader.

Ovo je godišnja priredba koju su članovi Domoljuba 1909. pripremili pod pokroviteljstvom Općine Matulji i PGŽ, a radi se o “kantanoj kumedije”, odnosno priči kako je jedna “ženska va najbojeh leteh” ostala bez muža i sada se uz pomoć svojih prijateljica mora ponovno uklopiti u društvo. Osim dramskog djela večer je obilježio i sjajan nastup Mješovitog pjevačkog zbora Štorija, a djelić atmosfere donosimo u dva video isječka i na nekoliko fotografija…

Večeras, 1. rujna početkom u 20 sati program Matuljskih ljetnih večeri  zaokružit će ”Noć plesnih cipela i standardnih plesova“ uz Big band Pula.

– Big Band Pula, u sastavu udruge Puhački orkestar grada Pule, djeluje od 1996. godine. Bilježi brojne nastupe, više radijskih snimanja te prijenos koncerata uživo na Hrvatskom radiju. Uz orkestar su nastupali brojni renomirani hrvatski i inozemni vokalni te instrumentalni solisti. Ova nedjelja u Amfiteatru Matulji posvećena je ne samo glazbi već i promociji plesne kulture budući da će uz Big Band Pula brojni plesači od onih profesionalnih do amaterskih koji plešu kroz razne plesne škole pa do publike koja je cijele godine pratila kulturne programe Matuljskih ljetnih večeri imati prilike zaplesati. Bit će tu i njihovi voditelji- profesori plesa tako da će publika moći naučiti i pokoji plesni korak standardnih plesova kao što su Engleski valcer, Bečki valcer, Tango, Slowfox, Quickstep i druge te će možda ovo biti poticaj da već ovog rujna krenu u neku od plesnih škola i uključe se u jednu od najzanimljivijih rekreacija za tijelo i duh. Pozivamo publiku da ne propusti ovu ležernu večer uz Big Band Pula te plesnim korakom isprati ljeto i zaključi kulturne programe Matuljskih ljetnih večeri, najavila je Eni Šebalj, zamjenica Općinskog načelnika.

error: Content is protected !!