FOTO, VIDEO: Održan 1. Superpalent show @ Volosko

klape-volosko_st-1…Superpalent show privukao je mnogobrojnu publiku, koja je naizmjence uživala u klapskoj pjesmi, ali i u kušanju palente…
…dio atmosfere donosimo vam u video isječku i velikoj foto galeriji koju smo pripremili za vas…

Volosko – Jučer se u Voloskom održalo natjecanje u kuhanju tradicionalnih jela s palentom, odnosno prvi po redu Superpalent show. U organizaciji ženske klape Volosko, uz podršku vološćanskih ugostitelja (konoba Valle Losca, Caffe-bar Kon-Tiki, Cocktail bar Vološćica te konoba Tramerka) i Vaterpolo kluba Opatija, te pod voditeljskom palicom Dražena Turine Šajete Superpalent show privukao je mnogobrojnu publiku koja je naizmjence uživala u klapskoj pjesmi, ali i u kušanju palente s raznim gulašima.
klape-volosko_st-2
Tako su muške klape kuhale gulaš od srnetine i boškarina, dok su članice Ženske klape Volosko kuhale ‘bakalar na crveno’, a osim fine klope, nije nedostajala ni ponuda lokalnih ugostiteljskih objekata koji su prisutnima nudili koktele i razna ostala pića. Dvije mlade djevojke, Lea Žulić i Nika Bačić, svoj su doprinos dale prodavajući majice Vaterpolo kluba Opatije i time uspjele doprinijeti samome klubu.
Na prvom Palentshowu s pjesmom i palentarom sudjelovali su ženska klapa Volosko, Vokalisti Salone iz Solina, Mirakul iz Veprinac, Trabakul iz Kostrene te Kvarner iz Bakra.
Stručni žiri Jakša Fiamengo te renomirani kuhari Nenad Posavec, Zdravko Tomšić i Damir Perman odlučili su da nagradu za najšarmantniju klapu dodijele organizatoricama ženskoj klapi Volosko, a gulaš s palentom najbolje su skuhali dečki iz klape Mirakul iz Veprinca koji s ujedno pobijedili i na ovogodišnjem 2. Klapskom maškaranom maratonu. Posebnu posvetu Ljubi Kuntariću, dali su dečki iz klape Mirakul, otpjevaši njegov hit ‘Ta tvoja ruka mala’.
No, kako to obično biva, dio atmosfere donosimo vam u video isječku i velikoj foto galeriji koju smo pripremili za vas, a možete ju pogledati klikom na ovaj link… Uživajte!
Liburnija.net TV – Superpalent show @ Volosko

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto, video: Liburnija.net

error: Content is protected !!