FOTO/VIDEO Održan 10. Maškarani klapski maraton – Klapa Skalin osvojila žiri, ženska klapa Teha publiku

FOTO/VIDEO Održan 10. Maškarani klapski maraton – Klapa Skalin osvojila žiri, ženska klapa Teha publiku

Ženska klapa Teha

Klapa Mirakul

Jubilarna ceremonija protekla je pod ravnanjem nezaobilaznog voditeljskog dvojca Marija Lipovšeka Battifiace i Dražena Turine Šajete koji su ponovo pretresali aktualnu političku i društvenu situaciju zdol Učke i na plaže Ičići.  Kako je proteklo druženje provjerite u tri video isječka i velikoj fotogaleriji koju ćemo dopuniti…

Opatija – Jubilarno izdanje Maškaranog klapskog maratona zasjalo je u punom sjaju pod kristalnim lusterima najpoznatije dvorane u Opatiji. Osam klapa za ovu priliku pripremilo je zanimljive obrade na aktualna događanja koja su u proteklom periodu obilježili svakodnevnicu u Lijepoj našoj.

Čast da otvore manifestaciju pripala je Opatijskim latarićima uz koje su bučni šušur napravili Grobnički dondolaši nakon kojih je nastupila Ženska klapa Volosko i Mario Battifiaca. Ispucvavanjem konfeta od strane latarića službeno je otvoren natjecateljski dio u kojem su nastupile Ženska klapa Kamelija iz Opatije sa skladbom “Život na peze je bez veze”, Ženska klapa Hreljin i “Avioni”, Vokalna skupina Lira Rijeka sa skladbom “Bilo vavek veselo”, Mješovita klapa Reloj iz Splita s pjesmom “Gripa”, muška klapa Mirakul s pjesmom “Metla od leprini”, Skalin iz Matulja izveo je “Vježbaj! Pi… ti materina!” i Kastav predstavila je “Smeti”.

Klapa Skalin

Organizatorica ove zaista posebne manifestacije Irena Radovanović, iz Ženske klape Volosko zahvalila se publici koja ih vjerno prati kroz sve ove godine te se prisjetila prvog klapskog maratona održanog sad već davne 2010. godine u vološćanskom domu Liburnija. Ovom prigodom dodijelila je posebno priznanje Draženu Turini Šajeti za vođenje programa od samih početaka.

Jubilarna ceremonija protekla je pod ravnanjem nezaobilaznog voditeljskog dvojca Marija Lipovšeka Battifiace i Dražena Turine Šajete koji su ponovo pretresali aktualnu političku i društvenu situaciju zdol Učke i na plaže Ičići.

Klapa Hreljin

Žiri u sastavu Nikola Peršić, Branko Uvodić, Eduard Kišić, Darko Čargonja, Andrej Baša, Sergio Pavat, Mario Mlinarić, Betty Jurković, Aleksandar Valenčić, Jadranka Čubrić i Francesco Squarcia za najbolju klapu izabrao je klapu Skalin, drugo mjesto pripalo je klapi Kastav, a treće klapi Hreljin. Po mišljenju publike najbolja je bila klapa Teha s Cresa, drugo mjesto pripalo je klapi Skalin koja je ujedno osvojila i prigodnu nagradu, dok se na treće mjesto smjestila klapa Hreljin. Klapa Mirakul nagrađena je i ‘Balinjerom’ za nabolju a cappella vokalnu izvedbu.

U revijalnom djelu programa nastupila je ”Škola armunike Nika Polesa”, dok je zabava nastavljena uz maškarani ples pod kristalnim lusterima s Duškom Jeličićem Duletom & Bonacom.

Održan 10. Maškarani Klapski Maraton – Klapa Skalin Osvojila žiri, ženska Klapa Teha Publiku

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!