FOTO/VIDEO Održan program ‘321 – Doris’ – Kulinarske čarolije Doris Vlah ispunile GD Crvenog križa Opatija

Za ovu priliku pripremljena je pjenica od sira i tartufate, zatim Opatijske štruklice (tikvice, bijela čokolada i tartufi), gulaš iznenađenja (kruška, jabuka, povrće s fužima) te tortu Čokolinu (čokolada, naranča i maslinovo ulje).

Opatija – Fini okusi i mirisi ispunili su jučer prostorije GD Crvenog križa Opatija u programu iznenađenja ”321 – Doris“. Tom prilikom poznata medijska kuharica Doris Vlah i ‘mali od kužine’ Željko Ćiković pripremili su zanimljiv meni koji je održan u sklopu druženja koje su zajedničkim snagama realizirale Udruga ”Žmergo“ i GD Crvenog križa Opatija u sklopu projekta EPK 2020 i programskog pravca 27 susjedstava.

Za ovu priliku pripremili su pjenicu od sira i tartufate, zatim Opatijske štruklice (tikvice, bijela čokolada i tartufi), gulaš iznenađenja (kruška, jabuka, povrće s fužima) te tortu Čokolinu (čokolada, naranča i maslinovo ulje).

– Budući da je Doris i vrijedna volonterka GDCK Opatija ovo je bila još jedna prigoda za najnoviju Autorsku volontersku priču s kojom je prisutnu publiku u Dnevnom boravku upoznala moderatorica ovog eventa Loredana Bradaschia. Sinoćnje druženje obilježilo je ugodno druženje te razmjena gastro i inih ideja u ozračju dobrog susjedstva, poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Opatija.

Održan Program ‘321 – Doris’ – Kulinarske čarolije Doris Vlah Ispunile GD Crvenog Križa Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!