FOTO, VIDEO: Održan treći 'Pusni maneštra fest' @ Opatija


Srđana Jevtić i Ivan Lesinger (kategorija masterchefovi), te ekipa Crvenog križa Opatija (kategorija kuhari-amateri), pripremili su najbolju pusnu maneštru. Kako je protekla večer pogledate u fotogaleriji i u video isječku koji smo pripremili za vas…
Opatija – Pobjednici sinoćnjeg Pusnog maneštra festa, trećeg po redu humanitarnog natjecanja u pripremanju ‘najboje pusne maneštre’, održanog u hotelu Ambasador su Srđana Jevtić i Ivan Lesinger (kategorija masterchefovi), te ekipa Crvenog križa Opatija (kategorija kuhari-amateri).

Drugo mjesto u kategoriji masterchefova, zauzela je ekipa Liburnia Riviera Hotela, dok su treći bili kuhari restorana Draga di Lovrana Kod kuhara amatera drugo mjesto pripalo je predstavnicama Folklornog ansambla ‘Zora’, a treće ekipi opatijskih pompjera. U amaterskoj kategoriji četvrto mjesto osvojile su slijedeće ekipe: Ženska klapa Volosko, Ingo Kamenar i Suzi Petričić, Udruga Žmergo, Kristina Tubić i Marijana Zorić te ekipa Dječjeg vrtića Opatija.
Na trećem Pusnom maneštra festu ukupno se natjecalo 11 ekipa – 8 amaterskih i 3 ekipe profesionalaca – a svoj sud o najboljima dao je žiri u sastavu Claudio Frank, Davor Capan, Nenad Posavac, Duško Jeličić Dule, Miloš Dekleva i Ante Radnić. Kao i sva izdanja do sada, i ovo kuhanje bilo je humanitarnog karaktera, a sav prihod prikupljen od prodanih porcija doniran je Glazbenoj školi Tarla u kojoj se provodi glazbena terapija za djecu s posebnim potrebama.
Organizatori nadmetanja su bili Ugostiteljska škola Opatija i Glazbena škola ‘Tarla’, a program je vodio Dražen Turina Šajeta.
Fotografije i video isječak pogledajte u nastavku teksta…
[nggallery id=13]
Liburnija.net TV – 3. pusni maneštra fest @ Opatija

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David Kurti

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net