[FOTO/VIDEO] Održana dodjela stipendija marljivim kastavskim učenicima

Gradske stipendije su mala nagrada i poticaj da nastave tim tempom te učine Kastav i svoje roditelje ponosnim, istaknuo je Matej Mostarac gradonačelnik Kastva.

Kastav – U kastavskoj vijećnici gradonačelnik Grada Kastva Matej Mostarac primio je trideset stipendista srednjoškolaca koji će u ovoj školskoj godini primati mejsečne stipendije u iznosi od 600 kuna.

– Preko 400 tisuća kuna ove godine ide za stipendije. Učenici su zaslužili. Oni su i u ovim puno težim uvjetima pokazali da se može uspjeti. Želja za učenjem i izvrsnost koja će im se sigurno isplatiti. Gradske stipendije su mala nagrada i poticaj da nastave tim tempom te učine Kastav i svoje roditelje ponosnim, istaknuo je Matej Mostarac gradonačelnik Kastva.

Srednjoškolci stipendisti potpisali su ugovore u kategorijama redovnih, izvrsnih i sportskih stipendija. Ove godine ima deset učenika više pa se tako Grad Kastav može pohvaliti da su njihovi učenici dobra perspektiva za budućnost. Učenici su uz ugovor dobili I knjigu o neobičnom Kastavcu Anti Dukiću koja će im zasigurno biti vrlo inspirativno štivo.

Održana Dodjela Stipendija Marljivim Kastavskim Učenicima

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net