FOTO/VIDEO Održana promocija knjige ‘Purpurna ruža’ autorice Biserke pl. Vuković u lovranskoj galeriji Laurus

Biserka pl. Vuković rođena je 1958. godine u Čakovcu, a živi u Lovranu. Stvara pod pseudonimom Lutajuća kraljica. Biserka je spisateljica, slikarica, kiparica, umjetnica. Slikanjem se bavi zadnjih devet godina, a objavila je 10 knjiga.

Lovran – Promocija šest knjiga odabranih stihova „Purpurna ruža“ spisateljice Biserke pl. Vuković održana je sinoć u lovranskoj galeriji Laurus. Deseti je to događaj u organizaciji ove autorice, koja je predstavila svoju knjigu prevedenu na šest jezika i izdana u Hrvatskoj te još pet država naše regije.

– Ovom knjigom odabranih stihova „Purpurna ruža“ sam se zahvalila svima koje sam srela u svom životu na svojim putovanjima. Knjigom sam željela zaokružiti i pokazati, dokazati osjećaj koji me vodio na mom životnom putu spisateljice, umjetnice, na putovanjima iz države u državu. Srela sam divne ljude koji su me primili raširenih ruku. Ljubav i tolerancija nemaju granica. Čovjek je pun ljubavi u sebi, kazala je autorica, rođena u Čakovcu i s adresom u Lovranu, koja stvara pod pseudonimom Lutajuća kraljica.

Kao posebni gosti na promociju su stigli članovi Matice Slovačke iz Rijeke, a ovaj kulturni događaj okupio je brojnu publiku i prijatelje autorice.

Održana Promocija Knjige ‘Purpurna Ruža’ Autorice Biserke Pl. Vuković U Lovranskoj Galeriji Laurus

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

error: Content is protected !!