FOTO/VIDEO Održana vježba evakuacije – Požar u fitnes centru ispraznio sportsku dvoranu @ Opatija

Naši pripadnici odradili su postavljanje tlačne pruge, ulazak u prostorije, gašenje te sve ostale radnje koje proizlaze iz gašenja požara, istaknuo je po završetku akcije Gordan Filinić.

Opatija – Vatra, dim, prostorija puna ljudi, a prema dojavi plamena buktinja zahvatila je prostoriju u hodniku fitnes centra opatijske sportske dvorane Marino Cvetković. Iz opatijske Javne vatrogasne postrojbe na teren stižu dva vozila sa šest vatrogasaca i odmah kreću u gašenje požara, dok zaposlenici i posjetitelji žurno napuštaju prostor dvorane. Na sreću ovo je bio samo taktički zadatak jučerašnje zajedničke vježbe evakuacije svih zaposlenika i korisnika Sportske dvorane Marino Cvetković.

– Zajednička vježba provela se zbog sigurnosti korisnika dvorane te dodatnog osposobljavanja pripadnika JVP Opatija za intervenciju na samom objektu, a sve je provedeno sukladno programu Javne vatrogasne postrojbe za 2020. te zakonski obavezama o vježbi evakuacije. Zadovoljan sam kako je jučerašnja akcija prošla te kako su reagirali zaposlenici i posjetitelji dvorane. Moram napomenuti da su nam se nakon zvuka sirena pridružili i korisnici fitnesa kako bi naši djelatnici mogli odraditi svoj zadatak. Naši pripadnici odradili su postavljanje tlačne pruge, ulazak u prostorije, gašenje te sve ostale radnje koje proizlaze iz gašenja požara, istaknuo je po završetku akcije Gordan Filinić, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Opatija, koji je osim praktične vježbe napomenuo da je ovakav segment bitan radi socijalizacije, ali i da će do 23. siječnja pripadnici JVP vježbati dolazak na poziciju te gašenje uredskog djela ili garaže u sklopu svojih regularnih vježbi.

Kako je izgledala jutrošnja akcija provjerite u priloženoj fotogaleriji i video prilogu…

Održana Vježba Evakuacije – Požar U Fitnes Centru Ispraznio Sportsku Dvoranu @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank