[FOTO/VIDEO] Otvorena Adventska čarolija u Mošćeničkoj Dragi

Kako je proteklo otvorenje provjerite u priloženom video isječku i fotogaleriji…

Mošćenička Draga – Adventska rasvjeta obasjala je I Mošćeničku Dragu, a to znači da je organizirano obilježavanje božićnih blagdana stiglo i u najmanju liburnijsku općinu. Uz glazbu Dellboysa upaljene su adventske lampice na više lokacija tako da je Mošćenička Draga dobila novi sjaj. Prema riječima načelnika Riccarda Staraja ovo je prvi advent u Dragi koja je okićena po uzoru na susjedne općine. Na otvorenju je prisustvovalo oko sto pedeset stanovnika pristiglih iz cijele općine.

Kako je najavljeno svakog vikenda održavat će se neki program, kako za djecu tako i za odrasle, od glazbe i dočeka Mikule, do dodatne ponude jela i pića. Organizira se i novogodišnja zdravica za stanovnike, ali I goste jer se hotel Marina otvara 23. Prosinca, a cijeli kapacitet bi trebao biti popunjen.

Podsjetimo, na Mikulu s početkom u 18 sati, organiziran je doček Sv. Nikole uz podjelu darova. Adventski blues rock session na kojem nastupaju Riccardo Staraj & Midnight blues band, Mauro Staraj, Edi Maružin & Edi east trance lues band zakazan je za petak 10. prosinca s početkom u 19 sati. Božićni koncert uz Tuhtan duo održat će se u subotu 18. prosinca u 19 sati. Na Badnjak u caffe baru Velebit održat će se zakuska uz friganu ribu od 12 do 15 dok je nastup grupe Josipyensis predviđen do ponoći. U nedjelju, 26. prosinca nastupa duo Shachers, dok je za Staro leto predviđena ‘glazba u režiji’ caffe bara Velebit. Prvi dan 2022. godine točno u podne donosi Novogodišnju zdravicu u centru mjesta.

Mošćenička Draga uspijevala je odolijevati restrikcijama tijekom ljeta, a nadamo se da će im to poći za rukom i u samoj završnici 2021. godine.

Otvorena Adventska čarolija U Mošćeničkoj Dragi

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank