FOTO/VIDEO Otvorena ‘Ledena čarolija’ – Klizalište i bogata ugostiteljska ponuda ispunila Ljetnu pozornicu @ Opatija

Ovogodišnje klizalište postavljeno je u nešto drugačijem obliku, tako da mališani osim klizanja pod šatorom na jednom djelu staze kližu pod zvjezdanim nebom.

Opatija – “Najljepši Advent uz more” jučer je upotpunjen svečanim otvorenjem “Ledene čarolije” na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Kao i svake godine omiljena dječja adventska lokacija otvorena je predstavom na ledu “Zapetljana ledena priča” koju su izveli članovi zagrebačkog Klizačkog kluba Medo i pritom okupljenu publiku odveli u svijet bajki.

Ovogodišnje klizalište postavljeno je u nešto drugačijem obliku, tako da mališani osim klizanja pod šatorom na jednom djelu staze kližu pod zvjezdanim nebom.

Kao i svake godine i ovogodišnje izdanje Ledne čarolije prati bogata ugostiteljska ponuda te sadržajan glazbeni program. Čast da otvore zimsku sezoni svirki na Ljetnoj pripala je ekipi iz Tria Asi koji su svojim ‘Oberkrainer‘ đirom razveselili okupljenu publiku. Za kraj dodajmo da je radno vrijeme klizališta od ponedjeljka do četvrtka od 13 do 21 sat, a petkom do 22 sata. Subotom klizalište radi od 10 do 22 sata, a nedjeljom od 10 do 21 sat. Adventske kućice radit će od ponedjeljka do četvrtka od 13 do 21 sat, petkom od 13 do ponoći, subotom od 10 do ponoći, a nedjeljom od 10 do 21 sat.

Otvorena ‘Ledena čarolija’ – Klizalište I Bogata Ugostiteljska Ponuda Ispunila Ljetnu Pozornicu @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

FOTO/VIDEO Raskošno blagdansko ruho zasjalo je večeras u Opatiji – Advent je počeo paljenjem lampica i dekoracija

error: Content is protected !!