FOTO/VIDEO Otvoreno drugo opatijsko izdanje festivala Summer Sensual Days

Prema riječima organizatora, na opatijski dio priredbe pristiglo je 500-tinjak plesača iz cijeloga svijeta, a među njima i osam međunarodnih DJ-a i 20 plesnih instruktora.

Opatija – Pet stotina plesača stiglo je na drugo opatijsko izdanje festivala Summer Sensual Days koje će se održavati do 16. lipnja.

Prema riječima organizatora cilj je okupiti plesače i plesne entuzijaste iz cijelog svijeta u potrazi za aktivnim plesnim odmorom. Bogat dnevni sadržaj prepun plesnih radionica uz ponajbolje svjetske instruktore i cjelonoćni plesni partiji na nekoliko plesnih podija u Centru Gervais, show nastupi te plesni punktovi u gradu samo su neki od sadržaja koji će sredinom lipnja u Opatiju privući nekoliko stotina plesača raznih nivoa plesa.

Sam program zadovoljit će svačije plesne apetite – plesne su radionice namijenjene plesačima s barem malo plesnog iskustva, no dnevni plesni punktovi ispred Hotela Imperial i na plaži Royal Beach, te plesni partiji u Centru Gervais otvoreni su svima bez obzira na plesno iskustvo. Vrhunac festivala je svakako subotnji Royal Glam Night sa spektakularnim show nastupima festivalskih instruktora, a dodatan začin programu su i ranojutarnji plesnjaci za one najizdržljivije od 5 do 6 te poseban plesni party 16. lipnja na trsatskoj Gradini do koje će biti organiziran prijevoz.

Festival Summer Sensual Days, Opatija u organizaciji Salsa Adria Produkcija i PK Los Mamberos proširenje je već postojećeg, istoimenog programa koji se već 8. godinu zaredom odvija krajem lipnja u Rovinju, tjedan dana prije velikog salsa festivala Croatian Summer Salsa Festival u istoj organizaciji. Tijekom godina festival Summer Sensual Days narastao je s 200 na nekoliko tisuća polaznika koji u potrazi za novim plesnim avanturama svake godine borave jedan do dva tjedna u Rovinju. Summer Sensual Days Opatija osmišljen je kao nadogradnja i uvertira već postojećem programu u Rovinju, a svojom će jedinstvenom energijom svakako obogatiti ljetni program u Opatiji.

Kako je proteklo otvorenje i prvi dan festivala Summer Sensual Days u Opatiji provjerite u priloženoj galeriji i video prilogu…

Otvoreno Drugo Opatijsko Izdanje Festivala Summer Sensual Days

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!