FOTO, VIDEO: Paljenjem lampica na najvećoj jelkici započela Božićna čarolija u Milenij hotelima

christmas_tree_lighting_paljenje_lampica_milenij_hoteli_2014_2

Druženje u božićnom ambijentu uz čašu kuhanog vina i kakaa, ispunilo je večer mnogobrojnim posjetiteljima, a ne moramo ni sumnjati da će do kraja Advetnskih dana, najveća okićena jelka u Opatiji privlačiti mnogobrojne znatiželjnike i goste Opatije. Božićna čarolija sinoć se dogodila u Milenij hotelima, a kako je naš fotoreporter doživio istu provjerite u video isječku i velikoj fotogaleriji na ovom linku

christmas_tree_lighting_paljenje_lampica_milenij_hoteli_2014_3

Opatija – Gromoglasnim odbrojavanjem prisutne publike, uz podršku voditelja i ritam bubnja, paljenjem lampica na božićnom drvcu i Opatija se priključila trendu koje svjetske metropole prakticiraju već godinama. Event Milenij hotela ‘Christmas Tree Lighting’ privukao je po izrazitom hladnom i kišovitom vremenu veliki broj posjetitelja, koji su imali prilike svjedočiti vrlo zanimljivom i sadržajnom bogatom prigodnom programu.

Božićni duh kroz pjesme dočarali su mnogobrojni izvođači, a prigodne numere, u zanimljivim aranžmanima predstavili su By the way band, Dalawa Stories, Alba & Leo, The Candy’s, Passion Play, Damir Kedžo, Martina Majerle i dječja plesna skupina Gym Dance te djevojke iz dua The Blondes, koje su uz pomoć Maria Lipovšeka Battifiace izvele prekrasnu Šajotovu pjesmu ‘Božić je judi’ u zanimljivom Dylanovskom štihu.

christmas_tree_lighting_paljenje_lampica_milenij_hoteli_2014_1

– Vrijeme nam ovaj puta zaista nije bilo naklonjeno. Najprije smo prvi termin zbog najave lošega vremena otkazali, a i večeras je kiša bila zaista uporna. Usprkos tome odaziv na prvo paljenje lampica pod nazivom ‘Christmas Tree Lighting’ bio je odličan i stvarno nas veseli pozitivna reakcija svih koji su večeras ipak odlučili doći. Atmosfera na ispunjenoj terasi bila je odlična te nam je to dovoljan znak da su Opatijci i svi gosti odlično prihvatili ovo događanje koje smo prvi puta organizirali u Opatiji, a to će od sada postati i tradicija čime će se Opatija pridružiti najvećim svjetskim metropolama koje ovom manifestacijom ulaze u predblagdansko vrijeme, rekla nam je Ranka Gismondi, event manager u Milenij hotelima.

.

christmas_tree_lighting_paljenje_lampica_milenij_hoteli_2014

Druženje u božićnom ambijentu uz čašu kuhanog vina i kakaa, ispunilo je večer mnogobrojnim posjetiteljima, a ne moramo ni sumnjati da će do kraja Advetnskih dana, najveća okićena jelka u Opatiji privlačiti mnogobrojne znatiželjnike i goste Opatije.

Božićna čarolija sinoć se dogodila u Milenij hotelima, a kako je naš fotoreporter doživio istu provjerite u video isječku i velikoj fotogaleriji na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!