FOTO/VIDEO Parni valjak rasplesao i raspjevao Dvoranu mladosti – Hus, Aki i društvo pokazali zašto traju već 44 godine

ijekom gotovo pola stoljeća stvorili su brojne hitove koji su obilježili generacije, stoga ne čudi da su na sinoćnjem nastupu „rame uz rame“ plesali i pjevali „i tinejdžeri i penzioneri“ i sve dobne skupine između.

Rijeka – Parni valjak na sceni traje već 44 godine, ali na pozornici još uvijek zrače mladenačkom energijom. Mogli su se u to uvjeriti brojni Riječani koji su sinoć u Dvorani mladosti uživali u velikom slavljeničkom u sklopu turneje ‘Runda 44’ kojom Aki, Hus i društvo obilježavaju visoku obljetnicu glazbenog stvaranja.

Tijekom gotovo pola stoljeća stvorili su brojne hitove koji su obilježili generacije, stoga ne čudi da su na sinoćnjem nastupu „rame uz rame“ plesali i pjevali „i tinejdžeri i penzioneri“ i sve dobne skupine između.

Nezaboravne pjesme „Jesen u meni”, „Ugasi me”, „Lutka za bal”, „Sve još miriše na nju”, „Zastave”, „Uhvati ritam” ponovo su izazvale nostalgiju kod brojnih posjetitelja koji su se prisjetili neke od važnijih životnih trenutaka što su ih uz melodije Valjka proživjeli, a nove skladbe s albuma „Vrijeme“ izdanog prošle godine pokazale su da je Parni valjak i dalje u vrhunskoj formi.

Kako je proteklo sinoćnje druženje s Riječanima, provjerite u našoj velikoj fotogaleriji!

Parni Valjak Rasplesao I Raspjevao Dvoranu Mladosti

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!