FOTO/VIDEO Ples do kasno u noć – Grooversi i Goran Karan ‘zapalili’ Mošćeničku Dragu

Pjevala je publika s Karanom uglas uspješnice poput Lipa si lipa, Prozor kraj đardina, Ostani, Vagabundo te brojne druge hitove i kad je brojna publika očekivala kraj fešte uz vatromet, Grooversi su potegnuli i rasplesali rivu do sitnih noćnih sati… Kako je protekla večer u Mošćeničkoj Dragi provjerite u priloženom video isječku i velikoj fotogaleriji… 

Grooversi

Mošćenička Draga – Velikom feštom proslavili su Dražani svoj dan općine, odnosno – Marininu, koja je okrunjena sinoćnjim nastupom Grooversa i Gorana Karana & Vagabunda te velikim vatrometom.

Obilježavanja ovogodišnje Marinine započelo je tradicionalnom nogometnom utakmicom ‘Stari – mladi’ koja se odigrala u petak. Nastavak proslave obilježio je zabavni program koji je ove godine bio koncipiran na dva zasebna punkta – na rivi te ispred novog trga u centru mjesta.

Zagrijavanje je pripalo ekipi iz benda Grooversi koji su svojim plesnim repertoarom napravili izvrsnu uvertiru za Karanov nastup koji je u Dragi izveo presjek svoje dugogodišnje karijere, ali i neke evergreene iz bogate pjesmarice ‘dalmatinske pisme’.

Pjevala je publika s Karanom uglas uspješnice poput Lipa si lipa, Prozor kraj đardina, Ostani, Vagabundo te brojne druge hitove i kad je brojna publika očekivala kraj fešte uz vatromet, Grooversi su potegnuli i rasplesali rivu do sitnih noćnih sati… Rock ‘n’ roll standardi s domaćih i stranih top ljestvica očito su bili po guštu publici koja ih je nagradila burnim aplauzom…

Goran Karan

Obilježavanje Marinine nastavlja se danas, s početkom u 20 sati uz nastup Vokalnog sastava Mareta. Pola sata kasnije počinje podjela nagrada za naj okućnicu i balkon, a od 21 sat predviđena je zabava po ugostiteljskom objektima uz Tamburaški sastav Merak.

Kako je protekla večer u Mošćeničkoj Dragi provjerite u priloženom video isječku i velikoj fotogaleriji…

Ples Do Kasno U Noć – Grooversi I Goran Karan ‘zapalili’ Mošćeničku Dragu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!