FOTO/VIDEO Počela je Marunada u Dobreću – Puno maruna, malo posjetitelja i jedan predsjednički kandidat

Kako je protekao prvi dan Marunade u Dobreću provjerite u velikoj fotogaleriji i u video prilogu…

Zoran Milanović sa stranačkim kolegama

Dobreć – Nakon Lovrana, ovogodišnja manifestacija u čast ‘slatkom plodu jeseni’ nastavljena je jučer u Dobreću. Iako je opatijska fešta od maruna u 90-im godinama stekla kultni status, posljednja izdanja donijela su manje gostiju, dok je ove godine iole ozbiljnija posjeta izostala.

I dok rijetki posjetitelji ističu kako je djelom kumovala kišica koja je nakratko padala tijekom ranog poslijepodneva, drugi ističu kao razlog vrlo skroman program. Osim maruna posjetitelje je u Dobreć trebao privući sportsko/zabavni program koji je ove godine ponudio organiziranu šetnju stazama maruna, zabavne igre za djecu te večernji koncert Šajete i njegovog banda.

Šajo u izvođačkom zanosu…

Nešto više pažnje privukao je posjet predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića koji je u pratnji svojih stranačkih kolega i simpatizera napravio đir po Marunadi te se podružio s rijetkim posjetiteljima. Maruna je bilo puno više nego u Lovranu, a prodavao se po cijeni od 50 i 60 kuna.

Za danas je najavljen organizirani obilazak autohtonih konoba (s uključenom degustacijom maruna, slastica, vina i autohtonih proizvoda) te zabavni program uz klapu Mirakul i Duo Marun, najavili su organizatori iz Grada Opatije i Vijeća Mjesnog odbora Dobreć.

Kako je protekao prvi dan Marunade u Dobreću provjerite u velikoj fotogaleriji i u video prilogu…

Počela Je Marunada U Dobreću – Puno Maruna, Malo Posjetitelja I Jedan Predsjednički Kandidat

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!