FOTO/VIDEO Razbijen gumon, uništena terasa kafića Angiolina, ispumpavanja i odroni…

Iako je pričinjena velika materijalna šteta, ni ekološka nije zanemariva, tako je nakon izvlačenja more ostalo zauljeno.

Opatija, Mošćenička Draga – Jučerašnje nevrijeme koje je zahvatilo šire područje Kvarnera stvorilo je dosta nevolja interventnim službama, ali i vlasnicima plovila i poslovnih prostora uz more.

Tako su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Opatija imali 12 intervencija, prvenstveno ispumpavanja podrumskih prostorija, čišćenja šahti, ali i dva odrona na području općine Mošćenička Draga.

Također, kako smo već izvještavali najviše je stradalo obnovljeno kupalište Angiolina, ali i dvije barke koje su defešta uništene. I dok se barka u Mošćeničkoj Dragi potopila na vanjskom vezu, u Voloskom se skupocjeni gumon razbio na stijene velog mula. Osim barke nastradali su i izvanbrodski motori čija je akcija spašavanja održana danas, a u pomoć su priskočili djelatnici Parkova.

Iako je pričinjena velika materijalna šteta, ni ekološka nije zanemariva, tako je nakon izvlačenja more ostalo zauljeno. Prema riječima očevidaca, obaviještene su nadležne službe, a kako je izgledala situacija dan poslije pogledajte na nekoliko fotografija te u video prilogu…

Potopljen Gumon, Uništena Terasa Kafića Angiolina, Ispumpavanja I Odroni…

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!