[FOTO/VIDEO] Predsjednik Milanović na Beloj nedeji poručio: “Složimo se!”

Predsjednik Milanović obratio se kratko prisutnima uz poruku kako na takvim manifestacijama “nema mjesta teškim i pretencioznim riječima i notama”

Kastav – Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na središnjoj svečanosti manifestacije „Bela nedeja“, kojoj je ujedno i pokrovitelj.

Predsjednik Milanović obratio se kratko prisutnima uz poruku kako na takvim manifestacijama “nema mjesta teškim i pretencioznim riječima i notama”. Podsjetio je kako je na “Beloj nedeji” bio prvi put 2008. godine i da je manifestacija tada izgledala dobro, a sada izgleda još bolje. Budući da “Bela nedeja” fešta vina, sve je pozvao da budu oprezni i “nemojte voziti nakon toga, naravno, to moram reći”. Kratko se osvrnuo i na korona situaciju. “Nemam ništa reći za Koronavirus, svatko je donio svoju odluku, svatko živi za sebe, a opet živi u zajednici. Jako je dobro što smo danas opet ovdje“, napomenuvši da je, iako je bilo puno zanosa i želje prije godinu dana, donesena razumna odluka da se fešta ne održi obzirom na tadašnju nepovoljnu epidemiološku situaciju.

„Sada uživajte i uživajmo u onome što ste stvorili i što uporno stvarate, a to se može kada se držiš onog gesla, koje je i meni u jednom trenutku mog života i rada u politici nešto značilo: Složimo se! Živjeli“, završio je prigodni govor predsjednik Milanović.

Nakon obraćanja predsjednik Milanović je u društvu domaćina; gradonačelnika Kastva Mateja Mostarca, zamjenika gradonačelnika Deana Jurčića i predsjednice Gradskog vijeća Grada Kastva Mirela Smojver, obišao izlagače na sajmu.

Predsjednik Milanović Na Beloj Nedeji Poručio: “Složimo Se!”

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank