[FOTO/VIDEO] Predstava ‘Laav story – Basnoslovna’ oduševila mališane

Mija i Matija odglumit će čak četiri Ezopove basne: Kornjača i zec, Lav i miš, Ja magarac, Lisica i gavran i zajedno su stvorili jednu potpuno novu priču.

Opatija – ‘Laav story – Basnoslovna’ nastala prema  Ezopovim basnama zagolicala je maštu mališanima u centru Gervais.

U izvedbi Teatra Barakuda 2012 tako je najmlađoj opatijskoj publici predstavljena interaktivna, igrano-lutkarska predstava o nastanku jednog divnog prijateljstva. Mija i Matija su dvoje (ne)prijatelja iz istog razreda koji se uopće ne poznaju i ne mogu biti više različiti: Mija voli čitati knjige, priče, bajke i basne, a Matija voli matematiku i nogomet. Sve to ipak nije bila prepreka za njihovo zajedništvo, toleranciju i naposljetku pravo prijateljstvo koje će razviti dok budu ispunjavali školski zadatak – napraviti predstavu. Mija i Matija odglumit će čak četiri Ezopove basne: Kornjača i zec, Lav i miš, Ja magarac, Lisica i gavran i zajedno su stvorili jednu potpuno novu priču.

Predstava je sudjelovala na nekoliko festivala, između ostalih na Lutkarskom proljeću u Vinkovcima gdje je proglašena najboljom interaktivnom predstavom za djecu…

Predstava ‘Laav Story – Basnoslovna’ Oduševila Mališane

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net