FOTO, VIDEO: Premijera novog turističkog spota – Ana Rucner predstavlja Opatiju


Ekskluzivno na portalu Liburnija.net imate priliku pogledati novi turistički spot Opatije, koji je snimljen prema ideji Ane Rucner, koja u njemu i ”glumi” glavnu ulogu. Spot je predstavljen danas u hotelu Kvarner.
Opatija – Htjela sam ispričati priču o jednoj dami koja hoda kroz Opatiju i uživa u vrtovima punim prekrasnih kamelija, koje su simboli ovog grada. Kadrovi su zaista prekrasni, a bude veoma interesantno i atraktivno kada na koncertima sviram uživo uz podlogu kadrova Opatije, kazala je slavna domaća violončelistica Ana Rucner u hotelu Kvarner prilikom današnjeg predstavljanja novog promotivnog spota Opatije kojim će se ovaj grad predstaviti na međunarodnom tržištu. Radi se o premijeri spota, koji još nije ”pušten u promet”, a naši ga čitatelji imaju priliku ekskluzivno pogledati u nastavku teksta.
Osnova spota je pjesma ”Serenada Opatiji”, posebno aranžirana za violončelo, kao podloga uz koju se nižu kadrovi Opatije, a kako ova stvar zvuči u svojoj ”live” verziji moći će saznati svi posjetitelji večerašnjeg koncerta u Kristalnoj dvorani, na kojem će nastupiti čitava obitelj Rucner, pri čemu će solističke dionice imati Ana i njen brat Mario. Koncert počinje u 20 sati.
[nggallery id=152]
– Opatija je posebno vezana uz skladbu koju izvodite, terasa iza nas čula ju je nebrojeno puta u izvedbi Ive Robića, a vi ste joj sada udahnuli novi život, kazala je direktorica Turističke zajednice Opatije Jasna Doričić Sanković, istaknuvši hrabrost mlade glazbenice koja je spot u ljetnoj haljini snimila tijekom najhladnijih dana protekle zime.
Liburnija.net TV – Ana Rrucner – Serenada Opatiji

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!