[FOTO/VIDEO] Premijerom čakavske predstave ‘3,2,1 glasaj’ sinoć je otvoren program ovogodišnjih Matuljskih ljetnih večeri

Kako je proteklo otvorenje provjerite u priloženom video isječku i fotogaleriji…

Matulji – Pred prepunim Amfiteatrom po covid standardima, premijernom izvedbom čakavske predstave ‘3,2,1 glasaj’ sinoć je otvoren program ovogodišnjih Matuljskih ljetnih večeri. Članice rukavačke Udruge ”Domoljub 1909“ Marijana Kalčić, Danijela Lipić, Barbara Sokačić Dukić i Sali Slavić Stupac publiku su vratile u vrijeme predizbornih kampanja i velikih obećanja. A obećanja, obećanja i obećanja, slatke su riječi koje političari najviše vole i koriste u kampanjama, pa ni ova parodija nije ostala imuna na – obećanja.

Jedna Črna, jedna Bjonda, jedna glasačica, jedna spikerica dočarale su matuljskoj publici kako izgleda kampanja u našem kraju i pritom nasmijale te zabavile glasačku mašineriju i poneke političare koji su mogli u predstavi prepoznati fragmente svojih obećanja.

— Nakon ovakove večeri, premijeri va punen Amfiteatre teško je opisat kako se ćutimo. Prej sega zadovojno, aš smo dobile priliku predstavit se našoj publike va najlepšen matujsken prostore, a po onen ča smo čule i publika je jako zadovojna, pa nas to veseli. Predstava, za ku smo mislele da neće bit aktualna nego samo okol izbori ipak je iznenadila i zadovoljila seh. Saki je sebe, al svojga suseda va nečeren prepoznal i to nan je bil cilj, poručila je Marijana Kalčić po završetku predstave.

Premijerno događanje otvoreno je pjenušavim iznenađenjem, a svaki posjetitelj na ulaz se mogao počastiti zvonejskim pjenušcem koji je bio dar Franka Ružića. Matuljske ljetne večeri nastavljaju se dalje, a 18. srpnja u Amfiteatar stiže plesna predstava Bohemian rhapsody koju će izvesti plesna grupa Flame i DJ Alex Sabattini.

Predstava ‘3, 2, 1 Glasaj’ Nasmijala Publiku Do Suza @ Matulji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!