[FOTO/VIDEO] Promocija knjige ‘Va jenen dahe’ autorice Tajane Dukić ispunila Lokvinu do posljednjeg mjesta

Djelić atmosfere s promocije donosimo u kratkom video isječku i fotogaleriji…

Kastav – Večeras je na Lokvini održana emotivna večer u znaku našeg dragog ča, a povod druženju bila je promocija prve knjige pjesama ‘Va jenen dahe’ Tajane Dukić. Autorica knjige tako je na jednom mjestu okupila brojne kolege koji su ju podržali u prigodnom programu koji je pratio promociju knjige.

‘Va jenen dahe’ je prepuna pjesama koje u sebi ne skrivaju samo zlatna slova čakavskog narječja, već i poruke koje su zagrljene smiješnim trenucima i raznobojnim ilustracijama. Svaka pjesma napisana je u čast ljudima koji su autorici, kroz zajedničke trenutke u životu, dali korisne savjete o prevladavanju svakodnevnih situacija. Te naučene poruke koje autorica želi prenijeti na čitatelja, u svakoj pjesmi stavljene su u prvi plan i napisane velikim tiskanim slovima tako da ih se ne može ignorirati.

– Super san i super mi je ekipa ka mi je pomogla i storila delo mesto mane. Unutra su same pouke i krenulo je od mjuzikla, pa se nadovezivalo jedno na drugo. Knjiga je jedna velika pozitiva i drago mi je da je objavljena, kazala nam je Tajana.

Uz lektoricu Dragicu Stanić, zatim ilustratorice Barbare Kežić i Lore Milić te urednika Gorana Moravčeka program su svojim nastupima obogatiti dugogodišnji prijatelji, suradnici, glazbenici i glumci: Karla Pupis, Barbara Kežić, Andrija Frlan, Ante Radnić i Kulturno-umjetnička kumpanija „Oštija“, ili bolje rečeno Damjan Grbac, Dražen Turina Šajeta, Andy Cech, Zoran Kinkela Mežnjar i Zoran Ravnić, a programom je ‘dirigirao’ Mario Lipovšek Battifiaca.

Djelić atmosfere s promocije donosimo u kratkom video isječku i fotogaleriji…

Promocija Knjige ‘Va Jenen Dahe’ Autorice Tajane Dukić Ispunila Lokvinu Do Posljednjeg Mjesta

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank