FOTO/VIDEO Prva Hrvatska boksačka liga uvod u današnji humanitarni boksački spektakl Hrvatska vs. Italija

– Dolazak na ovaj meč nije samo i isključivo vidjeti dobar boks. Već je poveznica da se podružimo i okupimo oko sporta, da provedemo večer zajedno i da to bude na korist upravo Dječjoj bolnici Kantrida, poručio je proslavljeni boksač i direktor Hrvatske boksačke reprezentacije Željko Mavrović.

Matulji – Najbolji boksači i boksačice iz hrvatskih klubova nastupili su jučer u matuljskoj školskoj sportskoj dvorani u sklopu Prve Hrvatske boksačke lige. Na natjecanju je nastupilo 26 klubova iz cijele Hrvatske, a održano je 36 mečeva.

Jučerašnje natjecanje bilo je uvod u veliki humanitarni boksački spektakl ‘Noć šampiona Matulji 2019’ koji je na rasporedu danas. Prihod od ulaznica namijenjen Dječjoj bolnici Kantrida za onkološke potrebe, a kako je istaknuto, ovo je prvi međunarodni boksački spektakl koji će se održati na području općine Matulji.

– Dolazak na ovaj meč nije samo i isključivo vidjeti dobar boks. Već je poveznica da se podružimo i okupimo oko sporta, da provedemo večer zajedno i da to bude na korist upravo Dječjoj bolnici Kantrida, istaknuo je na nedavnoj tiskovnoj konferenciji, proslavljeni boksač i direktor Hrvatske boksačke reprezentacije Željko Mavrović, koji je podijelio svoje osobne dojmove iz Klaićeve bolnice.

Početak manifestacije zakazan je za 17:30 sati, a ulaznice se mogu nabaviti putem sustava mojekarte.hr ili na ulazu u dvoranu.

Prva Hrvatska Boksačka Liga Uvod U Današnji Humanitarni Boksački Spektakl Hrvatska Vs. Italija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!