FOTO/VIDEO Prva ovogodišnja partenca iz opatijskog porta budi optimizam za ponovno ‘buđenje’ nautičkog turizma

Naši biciklisti obići će otoke sjevernog Jadrana, uživati u vožnjama kroz borove šume i maslinike, makadame te pored prekrasnih plaža…

Opatija – Grupa austrijskih biciklista koja je popunila kabine jedrenjaka Morena otvorila je ovogodišnju sezonu krstarenja. Jučerašnje isplovljavanje, prvo ovosezonsko, obzirom na sve ‘korona okolnosti’ posebno je obilježeno prigodnom dobrodošlicom koju su pripremili Katarina Line tim uz podršku predstavnika TZ Opatije i Zigante Tartufa.

– Iznimno se radujemo ovom polasku jer nam dolazi grupa koja s Katarina Line agencijom surađuje već dugi niz godina. Kao što vam je i poznato, Katarina Line u svojoj organizaciji zaista ima krstarenja za goste posebnih interesa poput biciklista, gurmana, planinara i sl. Naši biciklisti obići će otoke sjevernog Jadrana, uživati u vožnjama kroz borove šume i maslinike, makadame i pored prekrasnih plaža, a osim toga, omogućujemo im bicikle i električne bicikle koje olakšavaju putovanje onima koji su možda nešto lošije kondicije da svladaju naša brojna brdašca. Polazak je iz Opatijske luke, a potom slijedi sedam dana uživanja, ploveći do Krka, Raba, Paga, Ilovika, Lošinja, Cresa s povratkom u Opatiju, poručili su iz tvrtke Katarina line.

Prva Ovogodišnja Partenca Iz Opatijskog Porta Budi Optimizam Za Ponovno ‘buđenje’ Nautičkog Turizma

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!