FOTO, VIDEO: Pusni retro đir pul Barića pretvoren u rođendansku feštu @ Opatija

pusni retro dir caffe bar baric opatija 2017 (1)

Pul Barića je pasala još jedna fešta za pamćenje, ka je bila više rođendanska nego pusna… A kako je to se skupa pasalo pogledajte u priloženom video isječku u nastavku teksta te u fotogaleriji na ovom linku

pusni retro dir caffe bar baric opatija 2017 (2)

Opatija – Pusni retro đir pul Barića, koji je održan prošlog petka, pretvorio se u rođendansku feštu alfe & omege spomenute oštarije. Tako je svoj 26. rođendan Dragan proslavio u društvu brojnih prijatelja i ljubitelja maškara, a na fešte mu je sopal Dule i Bonaca.

Da sve bude po regule pobrinuli su se brojni prijatelji, a prvi poklon, nakon kojeg je i fešta počela bila je torta od limenki od biri koju su mu uručili članovi Lumber kluba.

pusni retro dir caffe bar baric opatija 2017 (3)

Osim ovog inventivnog poklona, Dragan se može pohvaliti vlasništvom prve knjige ‘Ne reči nikad rogi ribaru’, autora Duška Jeličića, koji se prisutnom maškaranom svijetu pohvalio, da mu je ‘ni krivom ni dužnom’ objavljena prva knjiga u izdanju Katedre čakavskog sabora iz Lovrana.

Bilo je još tu zanimljivih poklona, od striptiza do torte koja simbolizira poprsje imaginarne prpošne dame, no kako je pusno vreme – sve je po regule.

U svakom slučaju, pul Barića je pasala još jedna fešta za pamćenje, ka je bila više rođendanska nego pusna… A kako je to se skupa pasalo pogledajte u priloženom video isječku u nastavku teksta te u fotogaleriji na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!