FOTO/VIDEO Pusno ludilo ‘na najjače’ – Koktelsi, Brevis Band, Decibeli i Vanesa Jakac otvorili Maškarani centar Kastav

Otvorenje i prva pusna fešta ostat će u pamćenju svim ljubiteljima maškara koji se sinoć zatekli u Maškaranom centru Kastav, a da se dobro raspoloženje zadrži tijekom čitave večeri pobrinuli su se Koktelsi, Brevis Band, Decibeli i mlada harmonikašica Vanesa Jakac.

Kastav – Maškarani centar Kastav, smješten u kastavskoj sportskoj zoni, sinoć je doista bio središte maškaranog svijeta Rijeke, Liburnije i okolnih mjesta, ali i Istre i Slovenije, a ključni „sportovi“ bili su „cuganje na 2 promila“, „ples sa maskom“ i „muško-žensko hrvanje na podiju“.

Otvorenje i prva pusna fešta ostat će tako u pamćenju svim ljubiteljima maškara koji se sinoć zatekli u Maškaranom centru Kastav (osim onima koji su pobijedili u prvoj sportskoj disciplini), a da se dobro raspoloženje zadrži tijekom čitave večeri pobrinuli su se Koktelsi, Brevis Band, Decibeli i mlada harmonikašica Vanesa Jakac.

Za razliku od kratkog prošlogodišnjeg Pusta, priliku za dobru zabavu u kastavskom maškaranom centru posjetitelji će imati još čak pet puta, a sudeći po fotografijama sa sinoćnjeg otvorenja, iskustvo je to koje ne bi trebali propustiti!

Pusno Ludilo ‘na Najjače’ – Koktelsi, Brevis Band, Decibeli I Vanesa Jakac Otvorili Maškarani Centar Kastav

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!