FOTO/VIDEO Radojka Šverko sjajnim nastupom zatvorila ovogodišnje Matuljske ljetne večeri

Kako smo se mi proveli na sinoćnjem nastupu i što je još Radojka poručila nakon nastupa provjerite u priloženom video isječku i fotogaleriji…

Matulji – Kruna programa ovogodišnjih Matuljskih ljetnih večeri definitivno je bio sinoćnji nastup glazbene dive Radojke Šverko koju je publika iz amfiteatra ispratila stajaćim ovacijama i burnim aplauzima. A da je baš ovako večer morala završiti dalo se naslutiti od prvog takta i otvorenja uz sjajnu izvedbu skladbe Amazing’ grace, nakon koje je sve zapečatila bezvremenska ‘Kud plovi ovaj brod’.

Nizale su se sjajne izvedbe u pratnji odličnog benda koji je predvodio izrazito nadahnuti prof. Vladimir Babin koji je sjajno odradio konferansu uz neprestane komentare vezane uz glazbeni biznis i aktualnu korona situaciju. Uz zavičajne klasike poput Lanterne, Plače stara lesa i Va dihe mora , publika je imala prilike čuti zanimljive posvete Oliveru Dragojeviću, Vinku Coci, legendarnim Beatlesima, ali i Tini Turner čijom je Simply the best i završen sinoćnji nastup.

– Moram priznat da mi je ovo potpuno novi ambijent koji si nisam mogla predočiti, međutim kako je koncert odmicao tako sam se osjećala sve bolje i bolje. U svakom slučaju publika i reakcija publike je pridonijela mom raspoloženju i činjenici da sam s velikom elanom odradila koncert do kraja, istaknula je Radojka po završetku nastupa uz zahvale bandu i prof. Babinu na sjajnoj pratnji.

Prohladna večer uz dih friške tramontane nije smetala publici da više od dva i pol sata uživa u sjajnom nastupu, koji je osim sjajnih vokalnih interpretacija uključio i vrhunske instrumentaliste. Tako su uz Radojku nastupile Matea Majerle i Ana Kučan Jakšić (prateći vokali), Branimir Gazdik (bubanj) Vedran Ružić (bas), Zvonimir Radišić (gitara) te prof. Vladimir Babin (klavijature). Organizatori mogu imati razloga za zadovoljstvo, prvenstveno što su u ovim korona vremenima realizirali kvalitetan program koji je popratila brojna publika.

Kako smo se mi proveli na sinoćnjem nastupu i što je još Radojka poručila nakon nastupa provjerite u priloženom video isječku i fotogaleriji

Radojka Šverko Sjajnim Nastupom Zatvorila Ovogodišnje Matuljske Ljetne Večeri

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!