FOTO/VIDEO Raketa je spremna za let u svemir, Gobo za još jedan unaprijed izgubljeni sud @ Mošćenička Draga

Spektakularno ‘lansiranje’ obogatit će smotra karnevalskih zastava te nastupi Maura Staraja i La Bande te Edija Maružina i Bandita.

Mošćenička Draga – Sve je spremno za lansiranje Gobota u svemir koje će se tradicionalno održati na Pepelnicu, 26. veljače u 17:30 sati. Naime, po 51. put zaredom Gobo će se oprostiti s Dragom i pod teškim krimenom brojnih optužbi partit će vajer. Spektakularno ‘lansiranje’ u raketi višoj od 20 metara, obogatit će smotra karnevalskih zastava te nastupi Maura Staraja i La Bande te Edija Maružina i Bandita.

Pusni judi iz Drage ove godine inspiraciju za vizualni identitet rakete pronašli su u projektu Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, a kakve sve grijehe će Gobotu nakrcati na škinu saznajte već ove srijede…

I ovo lansiranje neće proći bez velikog vatrometa i tradicionalnog bakalara, a sve će biti popraćeno kamerama produkcijske kuće Pro rec iz Matulja u izravnom prijenosu na svim platformama Regionalne informativne mreže, odnosno portalima PodUckun.net, Torpedo.media, Tunera.info i Lanterna.news, čime će se i ovaj draški spektakl približiti brojnijim gledateljima koji ga do sada nisu imali prilike vidjeti.

Raketa Je Spremna Za Let U Svemir, Gobo Za Još Jedan Unaprijed Izgubljeni Sud @ Mošćenička Draga

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank