FOTO/VIDEO Remi u Petrinji – Prolaz u drugu ligu Opatijci će tražiti sljedeće nedjelje na Kantridi

U deset minuta Mladost pred kraj susreta ima tri prilike. Na kraju se Opatija spašavala s igračem više.

Petrinja – Opatija je remizirala u Petrinji i odlučujući susret za plasman za drugu ligu igrat će u nedjelju na Kantridi. Mogla je možda Opatija i riješiti pitanje konačnog pobjednika, 40 minuta je igrala s igračem više. Nakon isključenja domaćeg igrača Filipovića u 52. minuti (drugi žuti zbog simuliranja) Opatija ima dvije mrtve prilike, no vratar domaćih dva puta je briljirao u situaciji jedan na jedan. Jednom skida Pejanoviću, jednom Bogolinu. Moglo se to osvetiti Opatijcima koji kao da su stali. U deset minuta Mladost pred kraj susreta ima tri prilike. Na kraju se Opatija spašavala s igračem više.

Iveša se opet pokazao autom Opatijaca. Skinuo je tri zicera. U prvom rješava situaciju jedan na jedan, u drugom skida loptu iz kuta nakon slobodnjaka i opet izlazi kao pobjednik u situaciji jedan na jedan. Najopasniji u redovima Opatijaca bio je Pejanović. Nekoliko je puta protutnjao po krilu, no lopta nije htjela u gol. Tako je bilo i u 92. minuti. Opet izvrstan golman Đurđek. U stilu svojih Petrinjaca Vlaka i Mrmića. Na samom kraju Lucić dobiva drugi žuti.

OPATIJA Iveša, Rudan, Kurilić (od 84. Čanković), Jukičić, Malinić, Lucić, Weitzer, Furijan, Matulja (od 45. Lazić), Pejanović, Bogolin (od 78. Kovačević)

Nogometaši Opatije U Petrinji Traže Prolaz U Drugu Ligu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

VIDEO/FOTO Nogometaši Opatije u Petrinji traže prolaz u drugu ligu