ERSTE AD

FOTO, VIDEO: Riječki navijači okupirali trg Bellecour @ Lyon

Riječki navijači... @ Lyon

Riječki navijači… @ Lyon

U nastavku teksta pogledajte nekoliko fotografija te video isječak (snimljen mobitelom), koji su nam poslali navijači iz Lyona. Uskoro donosimo opširniji tekst i još fotografija…

Lyon – Centralni lyonski trg Bellecour tijekom cijelog dana je pod opsadom navijača NK Rijeke. Tijekom jutarnjih sati počelo je okupljanje navijača s cijelog Kvarnera, koji vrijeme do početka utakmice krate pjesmom i druženjem.

– Fenomenalno nam je. Došli smo oko 9 ujutro, obzirom da smo u Lyon stigli jučer. Fešta, pjesma uz pratnju harmonike – ma osjećaj je sjajan, natipkao nam je jedan navijač na službeni FB profil.

U Lyonu se očekuje više od tisuću navijača Rijeke koji u Francusku dolaze autobusima i osobnim prijevozom, a kako nam javljaju navijači iz Francuske, na lyonskim ulicama može se vidjeti i puno obitelji odjevenih u Rijekine boje.

Prema posljednjim informacijama koje smo telefonski primili iz Lyona, od našeg suradnika Marina Ružića, upravo kreće navijanje koje će trajati oko pola sata i nakon toga se organizirano ide na stadion…

Za kraj dodajmo da je Rijeka sinoć odradila posljednji trening uoči utakmice. Igrači su probali travnjak na stadionu Gerland koji je bio u odličnom stanju iako je prije treninga u Lyonu pao obilan pljusak. Za današnju utakmicu konkuriraju svi igrači koji su doputovali u Lyon osim Danijela Cesarca koji je nakon posljednjeg treninga u Rijeci osjetio zatezanje u mišiću natkoljenice i nije trenirao u Lyonu.

Uskoro opširnije…

Opatijci, Dražani, Brežani... va Lyone

Opatijci, Dražani, Brežani… va Lyone

[nggallery id=1078]

PodUckun.net TV – Armada okupirala Lyon (snimio čitatelj)

PodUčkun.net TV – Pohod Armade prema stadionu ‘Gerland’ @ Lyon (snimio čitatelj)

N. Cvjetović / PoUčkun.net

error: Content is protected !!