FOTO/VIDEO Riječki velemajstor Ognjen Cvitan pobjednik šahovskog turnira ‘Rapid Lovran 2019’

FOTO/VIDEO Riječki velemajstor Ognjen Cvitan pobjednik šahovskog turnira ‘Rapid Lovran 2019’

Rapid turnir

U konkurenciji 25 igrača od čega dva velemajstora, četiri međunarodna majstora, dva Fide majstora i dva nacionalna majstora pobjedu je ostvario sa 7/9 bodova riječki velemajstor Ognjen Cvitan s pet pobjeda uz četiri remija.

Pobjednik Ognjen Cvitan

Lovran – Vrlo jakim rapid turnirom ‘Rapid Lovran 2019’ završili su ”Šahovski dani u Lovranu“ koji su organizaciji Općine i Turističke zajednice Lovrana, Hotela Park i Šahovskog kluba Rijeka održani prošlog vikenda u Lovranu.

U konkurenciji 25 igrača od čega dva velemajstora, četiri međunarodna majstora, dva Fide majstora i dva nacionalna majstora pobjedu je ostvario sa 7/9 bodova riječki velemajstor Ognjen Cvitan s pet pobjeda uz četiri remija. Cijeli turnir je bio u vodstvu te je potpuno zasluženo osvojio 1.mjesto i opravdao ulogu prvog favorita turnira.

Beletić, Cvitan i Darko Dorić

Drugo mjesto sa sedam bodova te bez poraza kao i Cvitan, osvojio je međunarodni majstor Darko Dorić kojemu je drugo mjesto pripalo zbog slabijih dodatnih kriterija. U pobjedničku trojku turnira ušao je i trećeplasirani Fide majstor iz Slovenije Beletić Danijel s osvojenih 6,5 bodova. Odličnom igrom istaknuli su se Maroje Jerković Š.K.Rječina osvojenim 6.mjestom s 5,5 bodova uz veliki plus od 49 Elo rejtinga kao i mladi Ivan Trošelj član riječkog akademskog kluba Junior s osvojenih 4,5 boda i s plusom od 52 Elo rejtinga.

Uvod u turnir ‘Rapid Lovran 2019’ bila je simultanka velemajstora Marina Bosiočića koja je održana u subotu, a što su naši reporteri zabilježili provjerite u nastavku…

Šahovski Vikend U Lovranu – Šestogodišnji Erik Golubović ‘namučio’ Velemajstora Marina Bosiočića

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!