FOTO, VIDEO: Rijeka remizirala protiv Dinama, igra obećavajuća poručuje Kek

nogomet_rijeka_dinamo_armada_kantrida_2014_1

– O rezultatu ne razmišljam nego samo o igri. A ona je bila obećavajuća. Kad budemo imali mogućnost normalno trenirati i odmoriti se, onda će ona trajati i devedeset minuta – kazao je Kek. U nastavku pogledajte izjave Matjaža Keka, Vedrana Jugovića i Anasa Sharbinija nakon utakmice, dok veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

Rijeka – U razmaku od samo dvije minute, Alen Halilović je s dva pogotka ‘spasio’ Dinamo od poraza na Kantridi, dok je Rijeka propustila ostvariti veliku pobjedu.

nogomet_rijeka_dinamo_armada_kantrida_2014

Prvom golu i vodstvu rijeke prethodilo je nekoliko zanimljivih akcija, a nastojanja domaćina za postizanjem pogotka, realizirao je Anas Sharbini u 13′. U 38′ minuti Rijeke je imala dvije prilike. Prvo je Kramariću Pinto skinuo zicer s noge, a onda je još u nastavku pucao Moises iz blizine, ali blok Dinama spašava. U kaznenom prostoru prekršaj nad Moisesom napravio je Ademi, a 54′ minuta bila je sretna za Andreja Kramarića, koji s bijele točke postiže pogodak za 2:0. Lijepa akcija Čopa i Halilovića u 63′ završava udracem Halilovića s 16 m iz prve – 2 :1, Samo dvije minute kasnije, opet minijatura omalenog Halilovića, koji iz prve na dodavanje Fernadesa puca u prvi kut i pogađa izjednačenje, za rezultat 2:2.

Nakon utakmice 21.kola Rijeka – Dinamo, koja je završila 2:2, na službenoj press konferencije govorio je trener Rijeke Matjaž Kek.

– Čestitke obje ekipe na dobroj utakmici. Ovo je prava reklama za hrvatsku ligu. Nadam se da se neće opet naći netko ‘pametan’ pa kazati da smo se dogovorili. Ovo je bila utakmica otvorenog garda. Ja sam namjerno tražio od igrača rizik dubokog presinga. Iako sam znao da će nam četvrta utakmica u 11 dana, a kad je još protivnik Dinamo, biti teška za izdržati. Zato sam samo malo razočaran s igračima koji su ušli. Umjesto da dignu ritam, oni su stali. Onda je teško izdržati prezicnost i pas Dinama.

nogomet_rijeka_dinamo_armada_kantrida_2014_2

Sam tijek utakmice, što se tiče rezultata, nije nešto čime se trener Rijeke previše opterećuje.

– O rezultatu ne razmišljam nego samo o igri. A ona je bila obećavajuća. Kad budemo imali mogućnost normalno trenirati i odmoriti se, onda će ona trajati i devedeset minuta – kazao je Kek.

Nažalost po Rijeku, težak ritam utakmica se nastavlja. Već u subotu nova HNL zadaća. Split na Kantridi.

U nastavku pogledajte izjave Matjaža Keka, Vedrana Jugovića i Anasa Sharbinija nakon utakmice, dok veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

HNK RIJEKA – NK DINAMO 2:2

HNK RIJEKA: Vargić – Mujanović, Knežević, Marić, Bertoša – Močinić (od 80′ Alispahić), Maleš, Moises – Jugović (od 70′ Brezovec) Sharbini, Kramarić (od 77′ Krstanović)

DINAMO: Ježina – Leko, Šimunić, Addy (od 8′ Šimunović), Lima (od 83′ Pamić) – Ademi, Antolić, Cleyton (od 40′ Brozović) – Halilović, Čop, Fernandes

I. Mellor / PodUčkun.net
Foto: Marin Ružić
Video: HNk Rijeka

error: Content is protected !!