FOTO/VIDEO Salve smijeha odjekivale Crekvinom – Rasprodana ‘Oštija’ oduševila posjetitelje @ Kastav

FOTO/VIDEO Salve smijeha odjekivale Crekvinom – Rasprodana ‘Oštija’ oduševila posjetitelje @ Kastav

Foto,video: Pro-rec

I ove godine za video produkciju bili su zaduženi Igor Modrić i Robert Kalčić, a ukupno je predstavljeno 14 video priloga.

Kastav – Nakon prošlogodišnjeg premijernog predstavljanja projekta ‘Oštija’ zaljubljenici u naš dragi ča jedva su dočekali što je za ovu godinu pripremljeno da su razgrabili ulaznice u tolikoj mjeri da je dodana još jedna izvedba.

Naime, Zoran Kinkela Mežnjar, Andy Cech, Zoran Ravnić, Dražen Turina Šajeta i Damjan Grbac nastavili su sa sjajnim projektom koji je lani ‘poslužio’ kao popratni program prilikom promocije video filmića, dok je ove godine baziran kao kazališna predstava. Projekt baštini domaće izreke ili aforizme koje inicijatori kroz razne multimedijalne forme spašavaju od zaborava i ‘daje im novi život’, a da se ne radi samo o starim izrekama pokazala je sinoćnja predstava koja je satirično obradila i aktualnu korona situaciju.

– Projekt je odrađen na inicijativu KKL-a, a zbog velikog interesa ove godine pripremili smo novi multimedijalni projekt. Ove godine predstavili smo potpuno nov sadržaj, tj, nove video filmiće i nove glazbene brojeve, a tekstove i glazbu potpisuje Dražen Turina Šajeta, istaknuo je Damjan Grbac jedan od inicijatora projekta te istaknuo da su i ove godine za video produkciju bili zaduženi Igor Modrić i Robert Kalčić, a ukupno je predstavljeno 14 video priloga.

Kako je proteklo druženje uz ovaj duhoviti kvintet provjerite u priloženom video isječku, vjerujte nam – ‘neće van bit žal‘…

Salve Smijeha Odjekivale Crekvinom – Rasprodana ‘Oštija’ Oduševila Posjetitelje @ Kastav

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank