FOTO, VIDEO: Šćike i Alen Vitasović održali promociju nove pjesme i spota ‘Grožnjana grada’

scike_alen_vitasovic_spot_2015 (5)

Za glazbu i aranžman na pjesmi ‘Grožnjana grada’ zaslužan je Tonči Horvat Hus (Baltazar), a spot potpisuje Castor. Kako je bilo na promociji novoga spota pogledajte na ovome linku.

Potpićan – Šćike i Alen Vitasović sinoć su pred brojnim posjetiteljima u Cafe baru Enigma u Potpićnu održali promociju svoje nove singl pjesme i spota pod nazivom ‘Grožnjana grada’.Za glazbu i aranžman na pjesmi ‘Grožnjana grada’ zaslužan je Tonči Horvat Hus (Baltazar), a spot potpisuje Castor.

scike_alen_vitasovic_spot_2015 (1)

Kao što govori i sam naziv, spot za pjesmu je snimljen u Grožnjanu, a na pjesmi gostuje Alen Vitasović.
Voditelj večeri bio je Adriano Šćulac, koji je Šćike i Alena Vitasovića pohvalio kao svojevrsne čuvare i promicatelje istarske tradicije i narječja. Promociju spota i pjesme uveličali su i prijatelji iz klape Labin izvevši nekoliko pjesama.

Šćike se zahvaljuju svima koji su pomogli u stvaranju pjesme i spota, kao i za održanu promociju.

– Od srca hvala Tončiju Horvatu Husu autoru pjesme i aranžmana, Castoru za snimanje i montažu spota, Alenu Vitasoviću na suradnji i odličan vokal, Barbari Ravnić i Katarini Mofardin za doprinos u video spotu, te Caffe baru Enigma, Vinima Bažon iz Gračišća i Frizerskom salonu Eli za pomoć u organizaciji promocije.

Kako je bilo na promociji novoga spota pogledajte na ovome linku.

S.C./PodUčkun.net

error: Content is protected !!