FOTO, VIDEO: Snažno jugo donijelo „podivljale“ valove, obilne kiše „potopile“ gradsku tržnicu, magla u zaleđu

I ugostitelje koji imaju objekte na samoj obali također je očekuje besana noć – barem do smirivanja južine – jer kako se može vidjeti na snimci zaplivao je i frižider.

Opatija, Rijeka – Kiša koja protekla dva dana nemilice pada, u kombinaciji s jakim vjetrom, nije dovela do većih materijalnih oštećenja, ali je uzrokovala određene probleme u prometu. Na riječkom području najgore je prošla gradska Vela placa čiji su se dijelovi u potpunosti našli pod vodom, dok su opatijski mul i plažu Slatina „prekrili“ visoki valovi.

Večernji sati donijeli su još dramatičnije prizore, a vlasnici barki izvučenih na obalu imali su razloga za brigu, obzirom da su suhi vezovi također bili pod naletom podivljalog mora. I ugostitelje koji imaju objekte na samoj obali također je očekuje besana noć – barem do smirivanja južine – jer kako se može vidjeti na snimci zaplivao je i frižider.

U video-prilogu pogledajte kako se Riječani, kupci i trgovci na gradskoj tržnici nose s pojačanim „bujicama“, koje bi – zbog najavljene veće količine oborina – mogle sve više rasti.

Za riječko i opatijsko područje, kao i Istarsku županiju, još je na snazi crveni meteoalarm koji označava izuzetno opasno vrijeme. Prema najavama meteorologa, očekuje se nastavak jačanja vjetra i kiše, koja bi mogla padati u obilnim količinama. U fotogaleriji pogledajte kako izgleda dan u Opatiji i Rijeci praćen jakom kišom i snažnim jugom…

Najgore Nevrijeme Bit će Noćas – Upaljen Crveni Meteoalarm Zbog Jakog Vjetra I Obilne Kiše

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net