FOTO, VIDEO: Spektakularnim paljenjem lampica na najvećem božićnom drvcu započela Blagdanska čarolija u Milenij hotelima

christmas_tree_lighting_opatija_hotel_milenij_2015 (3)

Uz tisuće lampica na prekrasnom drvcu terasu su za kraj čarobne večeri osvijetlile i scenske fontane i bezbroj svjetlucavih konfeta. Video prilog paljenja lampica pogledajte u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju na ovom linku

christmas_tree_lighting_opatija_hotel_milenij_2015 (1)

Opatija – Gromoglasnim odbrojavanjem prisutne publike, uz podršku voditelja i ritam bubnja te paljenjem lampica na velikom božićnom drvcu Opatija se već drugu godinu zaredom ovom svečanom ceremonijom priključila najvećim svjetskim metropolama.

Događanje u organizaciji Milenij hotela ‘Christmas Tree Lighting’ privuklo je na terasu hotela Continental više od pet stotina posjetitelja koji su imali prilike svjedočiti pravom spektaklu i iznimno bogatom prigodnom programu.

christmas_tree_lighting_opatija_hotel_milenij_2015 (2)

Božićni duh kroz pjesme dočarali su mnogobrojni vrhunski izvođači koje tijekom cijele godine možemo vidjeti na najpoznatijim terasama i kavanama Milenij hotela, a repertoar su činile najljepše božićne pjesme svijeta u zanimljivim aranžmanima. Nastupili su: Kvartet Veljak, Alba & Leo, By The Way Band, Memento, Passion Play, Tri kralja, Trio Candy, L’Abeille, Dalawa Stories, Damir Kedžo, The Blondes, Voljen Grbac, Vivien Galetta i Vladimir Babin. Zajedničko odbrojavanje i sam trenutak paljenja lampica uz odu ‘Joy to the world’ bili su zaista impresivni, a kao vrhunac večeri nastupila je Martina Majerle koju je u izvedbi ‘All I want for Christmas is You’ pratila dječja plesna skupina Gym Dance. Uz tisuće lampica na prekrasnom drvcu terasu su za kraj čarobne večeri osvijetlile i scenske fontane i bezbroj svjetlucavih konfeta.

Zimski mirisi širili su se cijelom terasom i prigodnim štandovima, a posjetitelji su uživali u okusu kuhanog vina, punča, tople čokolade i čaja. Bili su tu i prigodni štandovi sa slatkim čokoladnim proizvodima, a na pivskim kolima moglo se kušati ukusne domaće kobasice i pivo. Uz veliko božićno drvce svečanom blagdanskom ozračju odisala je i atraktivno osvijetljena i dekorirana terasa Continentala uz puno malih i ručno izrađenih ukrasa, kutija za darove, borova.

christmas_tree_lighting_opatija_hotel_milenij_2015 (4)

Zadovoljstvo ovim uspješnim događanjem nije krila ni Ranka Gismondi, event manager u Milenij hotelima.

– Iza nas je jedna jako lijepa godina tijekom koje smo realizirali brojna zanimljiva događanja i projekte na kojima ćemo sigurno nastaviti raditi i u idućoj godini. Naši gosti i u budućnosti mogu očekivati nove zanimljive sadržaje po kojima već postajemo prepoznatljivi, a kreiramo ih upravo za njih te nam je iznimno drago što ih dobro prihvaćaju i cijene. Osim niza izvrsnih koncerata na terasi Milenija i ostalih naših hotela, Great Gatsby Night bio je naš događaj ljeta koji smo po prvi puta, i to iznimno uspješno, organizirali na trgu ispred hotela Royal. Godinu završavamo ovim prekrasnim i atraktivnim događanjem koje se danas održava po drugi puta te svakako postaje tradicionalno. Njime želimo označiti početak blagdanske čarolije, ali prije svega pozvati ljude na druženje i zajedništvo u vrijeme blagdana te da uživaju u pozitivnim i dobrim vibracijama. U našim hotelima cijeli prosinac obiluje zanimljivim događanjima, ‘čokoladnim’ programima povodom Festivala čokolade, dječjim predstavama, božićnim koncertima, a sve će kulminirati dočekom Nove godine. Nevjerojatan odaziv i kolektivna pozitivna energija koja je vladala večeras zaista je prekrasan uvod u najljepše doba godine, a sve naše goste pozivamo da nas prate i do kraja prosinca , ali i u narednoj godini kada su u planu i neki novi projekti i ideje, istaknula je Ranka Gismondi.

christmas_tree_lighting_opatija_hotel_milenij_2015 (5)

Druženje u božićnom ambijentu uz čašu kuhanog vina ili čaja, pravi blagdanski ambijent, nezaobilazno fotografiranje ispred velikog božićnog drvca s maskotom Milenij hotela te vrhunski glazbeni program ispunilo je ovu nedjeljnu večer blagdanskom čarolijom odlično raspoloženim posjetiteljima, a uvjereni smo da će do kraja Adventa, najveća okićena jelka u Opatiji privlačiti mnogobrojne znatiželjnike i goste Opatije. Bio je to zaista najbolji uvod u najljepše doba godine!

Video prilog paljenja lampica pogledajte u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi, PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net