FOTO/VIDEO Startalo prvo otvoreno prvenstvo Hrvatske u ‘foil’ jedrenju @ Volosko

Kako je protekao prvi natjecateljski dan provjerite u priloženom video prilogu i fotogaleriji…

Volosko – S tri odjedrena plova jučer je započelo Prvo otvoreno prvenstvo Hrvatske u jedrenju na dasci – disciplina foil, u organizaciji DSNM-a Volosko. Povijesni sportski događaj u Voloskom uveličalo je 14 prijavljenih natjecatelja, a prvog dana jedrenja u tri plova najbolji je bio proslavljeni windsurfer Enrico Marotti.

Jedrenje se nastavlja i danas, a prvi start je predviđen u 6 sati, a posljednji u 19.30 sati, dok od 16 sati kreće Windsurf Beach party hosted by S BAR te zabavne igre.

Isti raspored startova predviđen je i u subotu, kada je od 18 sati najavljena zabava ispred kluba DSNM Volosko uz glazbu uživo i roštilj. Posljednji dan natjecanja je nedjelja, prvi start moguć je u 6 sati, a posljednji u 10.30 sati, nakon čega slijedi zatvaranje regate i podjela nagrada.

Kako su istaknuli domaćini, uz takmičarski dio, program je obogaćen i zabavnim sadržajima kao što su SUP igre bez granica, SUP fun Open race, Flamingo Open race, Surf Beach Party hosted by S BAR te klopa, cuga i živa glazba.

Startalo Prvo Otvoreno Prvenstvo Hrvatske U ‘foil’ Jedrenju @ Volosko

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank