FOTO/VIDEO Stigao je vrhunac karnevala, krenula je velika Međunarodna karnevalska povorka Lovran

Naši fotoreporteri zabilježili su dio atmosfere, a nakon završetka manifestacije objavit ćemo i veliki izvještaj! Podsjetimo, kompletnu video snimka s maškarane povorke iz Lovrana biti će uskoro dostupna na našim stranicama.

Lovran – Karnevalska događanja na Liburniji dosegnula su svoj vrhunac, jer počelo je 53. izdanje Međunarodne karnevalske povorke u Lovranu! Grad ispunjen broljnim ljubiteljima „petog godišnjeg doba“ nestrpljivo iščekuje vidjeti koje će im atraktivne kreacije predstaviti brojne mašakarane skupine koje će se okupiti u „gradiću malom“.

Poznatom rutom od hotela Excelsior do mula, uz obavezno predstavljanje u samom središtu Lovrana, pred općinskom zgradom, proći će ukupno 48 grupa s 3.000 sudionika, a uz ekipu s Liburnije, stižu i gosti iz Slovenije, Istre te drugih dijelova našeg kraja. Po užanci, maškarano ludilo otvorili su predstavnici lovranskih maškaranih skupina Toronjera, In bambo veritas i Pešekani, nakon čega su prodefilirale Liburnijske mažoretkinje i Puhački orkestar Lovran.

Uz brojnu publiku koja se okupila na lovranskim ulicama, maškare dočekuju Zvjezdana Klobučar Filčić kod hotela Lovran, Irena Grdinić i Mario Lipošek Battifiaca u centru te Marko Žele kod Stubice, a nakon završetka povorke nastavit će se zabava uz Dellboyse.

Naši fotoreporteri zabilježili su dio atmosfere, a nakon završetka manifestacije objavit ćemo i veliki izvještaj! Podsjetimo, kompletnu video snimka s maškarane povorke iz Lovrana možete pogledati na našim stranicama, odnosno u nastavku!

53 Međunarodna maškarana povorka Lovran from Igor Modric on Vimeo.

Stigao Je Vrhunac Karnevala, Krenula Je Velika Međunarodna Karnevalska Povorka Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!