FOTO, VIDEO: Stotinjak građana uz bakalar i frigane lignje nazdravilo kraju godine @ Matulji

badnjak_matulji_vilija_bozja_2014

Dobrom raspoloženju nije kumovalo samo blagdansko vrijeme, već i opuštena atmosfera uz nastup klape Nokturno, kao i uobičajna marenda na Badnjak koja se sastojala od bakalara na bijelo, friganih lignji te dobrog vina. Dva video sječka i fotogaleriju iz Matulja pogledajte na ovom linku

badnjak_matulji_vilija_bozja_2014_1

Matulji – Stotinjak građana Matulja okupilo se jučer ujutro pred šatorom na ”glavnom matuljskom parku”, odnosno šetalištu ispred općinske zgrade, na tradicionalnom predbožićnom druženju na kojem su nazdravili u društvu općinskog načelnika Marija Ćikovića i njegovih zamjenika Alena Ružića i Eni Šebalj, predsjednika Općinskog vijeća Slobodana Juračića i brojnih općinskih vijećnika i djelatnika javne uprave.

Vrijeme blagdana takvo je da se zaboravljaju ”sitne čarke”, pa su se tako u dobrom društvu zajednički zabavljali Juračić i njegov potpredsjednik Ivica Poljak.

Dobrom raspoloženju nije kumovalo samo blagdansko vrijeme, već i opuštena atmosfera uz nastup klape Nokturno, kao i uobičajna marenda na Badnjak koja se sastojala od bakalara na bijelo, friganih lignji te dobrog vina.

Blagdanskim druženjem je zaključen i program Božićne šetemane, u sklopu koje je dan ranije, u utorak navečer, u Župnoj crkvi Krista Kralja održano svečano otvorenje jaslica – kako je to izgledalo pogledajte u video-prilogu.

Dva video sječka i fotogaleriju iz Matulja pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!