FOTO, VIDEO: Svečana blagdanska atmosfera na zajedničkom Božićnom koncertu matuljskih klapa i zborova @ Matulji

koncert_zborovi_klape_opcine_matulji_2015_crkva_krista_kralja

Na sat vremena dugom nastupu, na kojem su se asortimanom prigodnih domaćih i stranih napjeva predstavile matuljske vokalne skupine, kao posebni gosti nastupili su Voljen Grbac i Vivien Galletta. Video isječke i fotogalerije s navedenih događaja možete pogledati u nastavku teksta…

izlozbe_interinova_likovna_udruga_matulji_dnd_matulji_2015_bozicna_setemana_1

Matulji – Klape i zborovi s područja Općine Matulji zajedničkim su snagama uljepšali večer brojnih Matuljki i Matuljaca koji su se odazvali njihovom Božićnom koncertu održanom u Crkvi Krista Kralja.

Na sat vremena dugom nastupu, na kojem su se asortimanom prigodnih domaćih i stranih napjeva predstavile matuljske vokalne skupine, kao posebni gosti nastupili su Voljen Grbac i Vivien Galletta.
.

izlozbe_interinova_likovna_udruga_matulji_dnd_matulji_2015_bozicna_setemana

Zborska pjesma mogla se čuti i na kasnijem događanju održanom iste večeri – otvorenju dviju izložbi na kojem su se postavom naziva ”Darovi” prezentirali članovi Udruge Interinova Matulji, dok su članovi Likovne udruge Matulji za svoj postav odabrali jednako prigodno blagdansko ime – ”Zimska bajka”.

Obje su izložbe i prodajnog karaktera, pa možda se među njima nađu i darovi koji će ovogodišnji Božić sretnom primatelju pretvoriti u – zimsku bajku…

koncert_zborovi_klape_opcine_matulji_2015_crkva_krista_kralja_2

– Svake godine se za Božić predstavimo prigodnom izložbom, a ove godine to su keramički predmeti – kutije izrađene kao podsjetnik na vrijeme darivanja, kao pokloni koji se stavljaju pod bor, kazala je predsjednica Udruge Interinova Ivna Safundžić, dok su predstavnici Likovne udruge Matulji istaknuli kako je tek pola slika iz ove kolekcije izloženo u matuljskoj općinskoj zgradi, dok se druga polovica nalazi u župnom dvoru.

Istog dana, ali nešto ranije, održano je i otvorenje likovne izložbe naziva ”Kreativna šuma radova” mladih talenata kreativne radionice DND-a Matulji.

FOTOGALERIJA – Božićni koncert klapa i zborova Općine Matulji u crkvi Krista Kralja

FOTOGALERIJA – Otovrenje izložbe Udruge Interinova Matulji i Likovne udruge Matulji

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!