FOTO, VIDEO: Tisuće kreativnih maski u velikoj povorci – Održan 21. Dječji karnevalski korzo @ Opatija

21 djecji karnevalski korzo opatija karneval 2017 (2)

Na poznatoj ruti od opatijske tržnice do Slatine, praćeni pogledima tisuća gledatelja, male su maškare predstavile svoje maske i koreografije, uz bodrenje animatora i voditelja na šest stanica duž glavne opatijske ulice. Sve to popratili su i naši reporteri, koji su atmosferu prenijeli u videoprilogu što ga možete pogledati u nastavku teksta, ali i u velikoj fotogaleriji dostupnoj na ovom linku.

21 djecji karnevalski korzo opatija karneval 2017 (4)

Opatija – Djeca pod maskama na jedan su dan zavladala Opatijom, čiji je centar grada jučer ugostio 21. izdanje tradicionalne maškarane povorke Dječji karnevalski korzo.

Znak za početak dala je dječja gradonačelnica Lea Leonarda Pašić, koja je preuzela gradske ključeve iz ruku pusnog gradonačelnika Duška Jeličića Duleta, nakon čega je povorka u kojoj je sudjelovalo oko dvije tisuće mališana iz tridesetak grupa.

21 djecji karnevalski korzo opatija karneval 2017 (1)

Na poznatoj ruti od opatijske tržnice do Slatine, praćeni pogledima tisuća gledatelja, male su maškare predstavile svoje maske i koreografije, uz bodrenje animatora i voditelja na šest stanica duž glavne opatijske ulice.

Atraktivna povorka predstavila je svu raskoš dječje kreativnosti i razigranosti, a među pomno odabranim maskama koje su sami učesnici osmislili našli su se likovi iz crtića, razne vesele maskote iz životinjskog svijeta, kauboji, Egipćani i razne druge kreativne ideje.

21 djecji karnevalski korzo opatija karneval 2017 (7)

Miće maškare zabavljali su Mario Lipovšek Battifiaca, grupa Zastoj, Dražen Turina Šajeta, voditelji Ivan Dorian Molnar i Josip Krmpotić, a za veliko finale na Slatini pobrinuli su se članovi popularne grupe Colonia, koji su veselim nastupom zabavili brojne posjetitelje.

Sve to popratili su i naši reporteri, koji su atmosferu prenijeli u videoprilogu što ga možete pogledati u nastavku teksta, ali i u velikoj fotogaleriji dostupnoj na ovom linku.

21 djecji karnevalski korzo opatija karneval 2017 (5)

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ grada Opatije, Dje?ja karn

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!