FOTO/VIDEO Trdo domaće i DJ set riječkih himni razveselili fanove Lovran music festivala korona edition

Nakon što je koncerti tjedan otvoren ‘ljutim rock ‘n’ rollom’, po principu za svakog ponešto, na red su stigle ‘polke in valčki’.

Lovran – Sjajni korona program pod organizacijskom palicom neumornog Tina Pavia i njegove ekipice nastavljen je prekjučer svirkom pod nazivom ‘Trdo domaće’. Nakon što je koncerti tjedan otvoren ‘ljutim rock ‘n’ rollom’, po principu za svakog ponešto, na red su stigle ‘polke in valčki’. Domaće klasike zasvirali su Marcel Brozović na harmonici, Eligio Gržin na klarinetu, Sanjin Štanc na gitari te Tino na bubnju. Iako je produkcijske uvjete malo pokvarilo loše vrijeme, pa su morali nastupiti u skromnijem izdanju, veselja i pratitelja uživo nije nedostajalo.

Kraj koncerta obilježila je protestna poruka adresirana na NK Rijeku vezanu uz nedavno objavljenu pjesmu koja nije najbolje legla navijačima Rijeke.

Sinoćnji program nastavljen je uz DJ Boleta, aka Boško Marjanac koji se publici predstavio s DJ setom riječkih himni. Program je otvorio i zatvorio s Urbanom. Nebo je išlo za uvod, a ‘Mjesto za mene’ u odjavi dok su se između njih našli – Grad, Laufer, Let3 i Mandrili.

Program se nastavlja večeras od 20:30 sati neformalnim jam sessionom na kojem će zasvirati Sanjin Štanc, Matija Pobran i Tino Pavia… Gledamo se na Facebook profilu Lovran music festivala.

Trdo Domaće I DJ Set Riječkih Himni Razveselili Fanove Lovran Music Festivala Korona Edition

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

FOTO/VIDEO Lovranski korona trio održao sjajan nastup

error: Content is protected !!