[FOTO/VIDEO] U Opatiji održana konferencija ‘Turizam 2022’

Kako je protekla konferencija i što su sve panelisti poručili pogledajte u snimci u nastavku…

Opatija – U organizaciji marketinške agencije Atauctus jučer je održana konferenciji „Turizam 2022“. Uz direktora Hrvatske turističke zajednice Kristjana Staničića na panel raspravi sudjelovali su i dr.sc. Lidija Bagarić, izvanredna profesorica i voditeljica Katedre za marketing na FTHM, doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med., MHA, predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, Ana Turičić, vlasnica turističke agencije Contessa te Josip Ukalović, direktor marketinške agencije Atauctus. U sklopu panel rasprave, koju je moderirala doc.dr.sc. Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR, naglašeno je kako će naredna turistička godina biti jednako zahtjevna kao i ova.

 

– Iako će iduća turistička godina biti jednako zahtjevna i izazovna, ipak očekujemo nastavak pozitivnih trendova i daljnji oporavak turističkog sektora. Ključni problem bit će radna snaga jer je to globalni problem, ali vjerujem da će se pronaći mjere i rješenja koja će spriječiti neželjene efekte. Također, bit će nužna fleksibilnost, dobra priprema te individualizirani pristup u promociji prema svakom pojedinom tržištu. Važna će biti i sinergija te komunikacija među svim dionicima turističkog sektora, odnosno javnih i privatnih subjekata, poručio je direktor Staničić te prokomentirao aktualnu turističku 2021. godinu istaknuvši da je i rujan bio gotovo na razini 2019., a Hrvatska ukupno na 78 posto noćenja iz 2019. godine.

Dodajmo kako su pokrovitelji konferencije Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te Liburia hotels & villas, dok je prijenos realizirala regionalna internet platforma Novinet.hr, koja uključuje portale poduckun.net, torpedo.media, tunera.info, bodulija.net, lanterna-magazin,.net i trend51.net.

U Opatiji Održana Konferencija ‘Turizam 2022’

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank