[FOTO/VIDEO] Udruga Žmergo i Lučka uprava Opatija uz pomoć volontera i ronioca započeli sa čišćenjem podmorja lučice u Opatiji

-Već ćemo za mjesec dana s Lučkom upravom Opatija organizirati slijedeću akciju jer je naša lučica prepuna otpada, istakla je izvršna direktorica Udruge Žmergo Helena Traub.

Opatija – U opatijskoj luci jučer je održana akcija čišćenja mora kojoj se priključila Lučka uprava Opatija, kao i brojni volonteri, JVP Opatija i Klub podvodnih aktivnosti 3. maj Rijeka.

Zadovoljstvo uspješnom suradnjom Lučke uprave Opatija s Udrugom Žmergo, istaknula je Aleksandra Selak, v.d. ravnatelja ŽLU Opatija-Lovran-Mošćenička Draga.

– Eko priča je izuzetno bitna, zbog toga jer nije očekivano ovoliko otpada u Luci Opatija, tako da ćemo u budućnosti imati učestalo ovakve akcije, naglasila je Aleksandra Selak.

Također posebnu zahvalnost volonterima i roniocima koji su sudjelovali u današnjoj akciji čišćenja lučice u Opatiji iskazala je Helena Traub, izvršna direktorica Udruge Žemrgo i dodala:

– Na žalost, već ćemo za mjesec dana s Lučkom upravom Opatija organizirati slijedeću akciju jer je naša lučica prepuna otpada, zaključila je Helena Traub.

Udruga Žmergo I Lučka Uprava Opatija Uz Pomoć Volontera I Ronioca Započeli Sa čišćenjem Podmorja Lučice U Opatiji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank