FOTO/VIDEO Upriličen doček Cro Dakar tima – Daniel Šaškin i Saša Bitterman s medaljama stigli u Poreč

FOTO/VIDEO Upriličen doček Cro Dakar tima – Daniel Šaškin i Saša Bitterman s medaljama stigli u Poreč

Saša Bitterman i Daniel Šaškin

S medaljama oko vrata, prepuni emocija Saša i Daniel zahvalili su na podršci i bodrenju. Kako je prošao današnji doček pogledajte u priloženom video isječku u nastavku…

Poreč – Doček Cro Dakar tima upriličen je danas u Poreču. Tom prilikom brojni kolege i prijatelji dočekali su Daniela Šaškina i Sašu Bittermana koji su na ovogodišnjem Dakar Rallyju ispisali povijest hrvatskog auto sporta. Od 300 timova koji su startali, manje od polovice uspjelo je stići do cilja, a posada Šaškin/Bitterman plasirala se na visoko 35. mjesto.

U caffe baru Epoca proslavio se ovaj značajan rezultat, a brojnim čestitarima pridružili su se članovi matičnih klubova, koji su u Poreč potegnuli iz cijele Istre, Primorja, ali i Zagreba.

– Na ovoj utrci je zapravo borba sa samim sobom najveći izazov, kazao je Saša dok je Daniel istaknuo da im je parola bila ‘nema predaje makar ga zubima nosili’.

Podsjetimo, Porečanin Daniel Šaškin (AK D.T. Poreč ) i Zagrepčanin Saša Bitterman (AK Opatija motorsport) tj. posada startnog broja 382 u „Can Am Maverick X3“, egzotičnom vozilu francuskog BBR Teama završila je najteži rally na svijetu.

Suze radosnice i emotivna poruka upućena iz pustinje Perua razveselila je brojne ljubitelje auto sporta, a posebno članove matičnih klubova koji su iz dana u dan pratili kako im kolege napreduju na Rallyju Dakar.

– Daniel Šaškin i Saša Bitterman su upravo ispisali povijest hrvatskog autosporta i sporta općenito, završili su Dakar Rally, najteže automobilističko natjecanje na svijetu! Dečki Vi ste Naš ponos, napisao im je u čestitci Viliam Prodan, također trofejni rally vozač član AK Opatija motorsport.

– S ponosom vas gledamo dok ispisujete povijest! Bravo dečki! Posebna čestitka našemu članu Saši Bittermanu, koji je upravo ostvario jedan od najvećih klupskih uspjeha, poručili us članvovi AK Opatija motorport posadi Šaškin/Bitterman uz hashtag #nemapredaje.

Upriličen Doček Cro Dakar Tima – Daniel Šaškin I Saša Bitterman S Medaljama Stigli U Poreč

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

error: Content is protected !!