FOTO, VIDEO: Uz odličnu sportsku i pusnu atmosferu održan 13. Liburnijski malonogometni maškarani turnir @ Matulji, Rukavac

Ekipa ”Kasijerke – K“ iz Ičića

Turnir su popratili i naši fotoreporteri, a odličnu sportsku i maškaranu atmosferu možete doživjeti u velikoj fotogaleriji dostupnoj na ovom linku te video-prilogu u nastavku teksta.

Maškarani Tin

Matulji/Rukavac – Sretno 13. izdanje Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira, u organizaciji KM IDS-a Liburnije i MNK „Kvarner“, održano je u subotu, na dvije lokacije – u Matuljima i na Rukavcu – okupio je stotinjak malih i dvjestotinjak velikih ljubitelja nogometne lopte i pusnih nemotarij koji su odmjerili loptačke vještine i maškarani duh.

U jutarnjim satima u Matuljima su se natjecali mlađi uzrasti, a prvo mjesto pripalo je ekipi SN Gorovo Zvončar, na drugo mjesto plasirali su se članovi NK Mladost Fažana 2, na treće NK Opatija, a četvrto je pripalo domaćinima iz MNK Kvarner.

Policijska akademija

Nagrade za najmaškaranije ekipe zaslužili su, redom, NK Klana, MNK Fantina, Akademija Sinko te NK Mladost Fažana 2 koja je jedina zastupljena u obje kategorije. Dijelile su se i pojedinačne nagrade za maske, pri čemu je prvo mjesto pripalo Andreju Bošnjaku, drugo Adrianu Shweitzeru, a treće Samuelu Primorcu.

Seniori su se natjecali u poslijepodnevnim satima na Rukavcu, a turnir je osvojila ekipa „Kasijerke – K“ iz Ičića. Drugoplasirana je bila ekipa „Forest Pub“, treće mjesto osvojila je „Policijska akademija“, a četvrto „Star Trek“.

Mališani u akciji

Kod starijih uzrasta došlo je do većeg preklapanja između sportskog uspjeha i maškaranog duha, pa je tako titulu najmaškaranije ekipe osvojila „Policijska akademija“, na drugo mjesto plasirale su se „Kasijerke K“, treće „Lovranci pijanci“, a četvrto „Star Trek“.

I seniori su nagrade za maske dobivali i pojedinačno, pa je najboljim proglašen Dalibor Trdić (Maškarani Tin), drugo mjesto osvojio je Štrumf (Lovranci Pijanci), treće Dalibor Kolmanić (Kasijerke K), a četvrto Ivan Pavin (Forest Pub).

Turnir su popratili i naši fotoreporteri, a odličnu sportsku i maškaranu atmosferu možete doživjeti u velikoj fotogaleriji dostupnoj na ovom linku te video-prilogu u nastavku teksta.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!