FOTO/VIDEO Uz odličnu sportsku i pusnu atmosferu održan 14. Liburnijski malonogometni maškarani turnir @ Matulji, Rukavac

Turnir su popratili i naši fotoreporteri, a odličnu sportsku i maškaranu atmosferu možete doživjeti u velikoj fotogaleriji te video-prilogu u nastavku teksta.

Rukavac, Matulji – 14. godinu zaredom Klub mladih IDS-a Liburnije, Malonogometni klub ‘Kvarner’  i NK Matulji okupili su zaljubljenike u nogomet i maškare. Liburnijski maškarani malonogometni turnir i ove godine održan je na dvije lokacije. Mališani su igrali u Školskoj sportskoj dvorani u Matuljima dok su seniori pretvorili SC Damar u Rukavcu u oazu nogometa i urnebesne pusne fešte.

Ove godine mališani su odličja primili natječući se kroz dvije skupine, a natjecalo se 16 ekipa. U zlatnoj skupini prvo mjesto pripalo je HNK Rijeka, drugo mjesto osvojili su gosti iz Slovenije, odnosno mladi nogometaši iz ND Bistrc, a treće MNK Fantina. NK Višnjan bio je najuspješniji u srebrnoj skupini, drugo mjesto osvojio je HNK Lovran, a treće NK Vinodol.

Seniori su se natjecali u poslijepodnevnim satima na Rukavcu, a turnir je osvojila ekipa „Rimtu ti tuki” s Kantride. Drugoplasirana je bila ekipa „Maškarani Tin“, treće mjesto osvojila je „Tužna djeca iz Pule“, a četvrto „Štacion“.

Titulu najmaškaranije ekipe osvojila ekipa ‘Gremo u Mexico’ iz Brseča, na drugo mjesto plasirale su se djevojke iz ičićanskog Bejvoča, treće mjesto pripalo je Dragućkoj vali, a četvrto ekipi ‘Maškarani Tin’.

I seniori su nagrade za maske dobivali i pojedinačno, pa je najboljim proglašen Robert Tancabel (Maškarani Tin), drugo mjesto osvojio je Mateo Ferenčak (Lovranci Pijanci), treće Boris Korić (Bejvoč), a četvrto Štrumpf (Lovranci Pijanci). Nagrade seniorima uručila je Mila Nežić tajnica KM IDS-a, a podršku organizatorima dao je Marin Lerotić predsjednik KM IDS-a.

Turnir su popratili i naši fotoreporteri, a odličnu sportsku i maškaranu atmosferu možete doživjeti u velikoj fotogaleriji te video-prilogu u nastavku teksta.

Održan 14. Liburnijski Malonogometni Maškarani Turnir @ Rukavac, Matulji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

error: Content is protected !!