FOTO/VIDEO Uzavrela atmosfera u Puli – ‘Volim te Rijeko’ i ‘Forza Rijeka hej’ ori se na Drosini

FOTO/VIDEO Uzavrela atmosfera u Puli – ‘Volim te Rijeko’ i ‘Forza Rijeka hej’ ori se na Drosini

Foto, video: Marin Ružić

Od 13′ vodi Rijeka golom Čolaka! Drugi pogodak za Rijeku postiže Tibor Halilović u 39′. Kvržić je još jednom sjajno prošao po desnoj strani i ubacio, a Halilović skrenuo loptu u mrežu!

Pula – Manje od sat vremena dijeli nas do početka utakmice finala kupa na stadionu Aldo Drosina. Vrhunac ovogodišnje sezone NK Rijeka nisu propustili popratiti brojni navijači koji su došli podržati ekipu u pokušaju osvajanja Rabuzinovog sunca.

Prema informacijama koje nam javljaju naši reporteri iz Pule, navijačka euforija se zahuktava, jedino manje probleme u obavljanju reporterskog posla stvara zaštitarska služba koja zabranjuje fotkanje u prostoru stadiona.

Kako su prenijeli pojedini mediji, uoči utakmice blizu stadiona Aldo Drosina došlo je do manjeg sukoba pripadnika dvaju navijačkih skupina. Po prvim neslužbenim informacijama došlo je do tučnjave, a navijači su se razbježali kad su vidjeli da dolazi policija.

Rijeka i Dinamo dosad su se u finalu Kupa Hrvatske susreli tri puta, Rijeka je slavila u dva navrata (2014., 2017.) dok je Dinamo bio bolji u finalu 1994. godine. Drugoplasirana Rijeka u današnjoj utakmici ima priliku za iznenađenje i stavljanje ‘točke na i’ jedne turbulentne sezone.

Od 13′ vodi Rijeka! Nakon Livakovićeve obrane, Riječani su izveli korner, Petković je katastrofalno reagirao i Antonio Čolak je iz blizine zakucao za vodstvo Rijeke. Dinamov napadač se vratio pomoći na korner, ali prvo je izgubio skok, a onda mu je lopta prošla kroz noge…

Drugi pogodak za Rijeku postiže Tibor Halilović u 39′. Kvržić je još jednom sjajno prošao po desnoj strani i ubacio, a Halilović skrenuo loptu u mrežu!

Uzavrela Atmosfera U Puli – ‘Volim Te Rijeko’ I ‘Forza Rijeka Hej’ Ori Se Na Drosini

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!