FOTO/VIDEO Vatra i Grooversi otvorili koncertni program 46. Marunade @ Lovran

Ljubitelji piva imaju mogućnost naručiti Mustaćona – pivo od maruna – jedinstvene recepture koje je proizvedeno u suradnji s općinom Lovran te ga je moguće probati u lovranskim ugostiteljskim objektima. Kako je protekao prvi dan Marunade provjerite u velikoj fotogaleriji i video prilozima…

Lovran – Jučerašnje otvorenje Marunade obilježilo je predivno vrijeme i bogat program. Po užance uvertiru su imali mališani, koji su podignuli zastavu Miće Marunade i otvorili dječji program 46. manifestacije posvećene slatkom jesenjem plodu. Nastavak je donio tradicionalni mimohod koji su predvodili čelni ljudi općine, gosti, uzvanici te članovi brojnih lovranskih kulturnih i sportskih kolektiva.

Službeno otvorenje manifestacije proteklo je uz dizanje zastave i pozdravne riječi općinskog načelnika Bojana Simoniča i župana Primorsko-goranske županije Zlatka Komadine.

— Koliko su Lovranci ponosni na svoje marune, toliko smo svi mi ponosni na naše Lovrance što su marune pretvorili u brend i stvorili jedinstvenu manifestaciju, poručio je župan Zlatko Komadina na svečanom otvorenju.

Večernji program otvorili su Grooversi, sve traženiji band za fešte, koji su i ovog puta uspjeli rasplesati publiku koja je ispunila parkiralište u samom centru Lovrana.

Vesela i plesna atmosfera dodatno je bila začinjena nenajavljenim nastupom Erika Malnara, inače frontmana Belfast fooda, koji se Grooversima priključio prilikom izvođenja pjesme ‘Van iz grada’. Nastavak večeri donio je nastup virovitičkog banda Vatra koji se predstavio svojim best of repertoarom, ali i s nekoliko novih pjesma koje će se naći na novom albumu. Kako su poručili publici, ovo im je bio prvi nastup u Lovranu, koji su zapečatili sa simpatičnoj posveti Šajotu, izvevši dio pjesme ‘Lovranske črešnje’.

Mišolovka, Gorim, Sunce, Saturn, Tremolo, Bilo je dobro dok je trajalo, Ukleti Holandez, Tango, Anđeo s greškom, samo su neki od singlova koje je lovranska publika imala prilike čuti na premijernom nastupu Vatre.

Osim koncertnog program, tradicionalno je sadržajan bio i gastro dio. Uz iće i piće, dih maruna koji se može kupiti po 20 kuna za mjericu, širi se Lovranom.

Ljubitelji piva imaju mogućnost naručiti Mustaćona – pivo od maruna – jedinstvene recepture koje je proizvedeno u suradnji s općinom Lovran te ga je moguće probati u lovranskim ugostiteljskim objektima.

Program Marunade nastavlja se danas bogatim dnevnim programom dok je večer rezervirana za nastupe Dellboysa i Lidije Bačić. Gustafi nastupaju u nedjelju, 13. listopada. Nakon prvog vikenda glavna događanja sele se na Dobreć te treći vikend u Liganj.

Vatra I Grooversi Otvorili Koncertni Program 46. Marunade @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!